středa 27. července 2016

Šungitová voda diskuze

Ahoj Šungit se čistí pouze. Pít více vody je dobré, ale ta z českého vodovodu je v 99. Ne - voda nepřebírá žádnou informační energii, nepřevibruje se na jinou sturkturu molekul, nebo co všechno slibujou podvodníci se. Jeho schopnosti čistit vodu od škodlivých příměsí se skutečně nic nevyrovná. Dokáže současně dodávat organizmu prospěšné stopové prvky a makroprvky a pohlcovat škodlivé.


Teplá šungitová voda je výborný prostředek pro léčebný výplach a kloktání: při bolestech v krku, ústní dutině, v nose a při parodontóze. Velmi účinné inhalování při nachlazení, angíně, chřipce, bronchitidě, atd. Velice zdravé jsou šungitové koupele. Zklidňují, odstraňují stress, únavu, harmonizují. Poté je voda připravena k vnějšímu i vnitřnímu použití.


Maximální účinek má voda za hodin. Po hodinách začínají účinky vody „couvat“, aktivita vody se začíná snižovat. Blahodárně působí na náš organismus, který zevně čistí, léčí.


Aktivní uhlí se však ze šungitu neuvolňuje, působí, pokud vůbec, nesrovnatelně, řádově méně, než když vodu vyčistíte filtrem s aktivním uhlím, přes kterou překapává, nebo aktivním uhlím. Zkoumá se také možnost použití šungitu v léku proti nemoci AIDS. No ono sa to začína ukazovať aj v inom.


Pise tam, zrejme mlada a bohata Ruska, že britské zdravotníctvo v podstate na všetkých kašle, ale demokraticky, aj na bohatych. Pyramidální šungitová voda. Pro energetické číštění a nabíjení vody nejúčinnější je šungitová pyramida.


Ponořená do vody šungitová pyramida tuto vodu aktivuje a dělá tak z ní lék. Malou pyramidku (až cm) ponořte do 2-l vody se štěrkem, a postavte nádobu na světlé místo na – hodin. Voda sa bude nachádzať iba v priestore medzi úlomky šungitu a veľa sa nasýti liečivými prímesami a uhlíkom už za niekoľko hodín. Takto pripravená Šungitová voda môže vďaka uhlíka stmavnúť.


Podľa miery spotreby je nutné vodu do nádoby stále dolievať. Voda , ve které je pyramida ze šungitu namočená chutná výborně, jako ze studánky. Další jiná věc je pyramida, pod kterou je možné vložit. Zhruba 1gramů šungitové drti nebo jeden středně velký kámen postačí na úpravu litrů pitné vody. Před prvním použitím je nejprve nutná očista šungitu pod tekoucí vodou.


UNGITOVÁ VODA KE KOSMETICKÝM ÚČELŮM. Každodení mytí šungitovou vodou vyhlazuje pleť, zvyšuje jeji pružnost a dodává ji mladictvý vzhled. Pokud dodržujeme tento postup. Léčivá Šungitová voda Mezi nejrozšířenější způsoby, jakými můžeme obohatit své zdraví o jedinečné účinky šungitu jednoznačně patří šungitová voda. Dezinfikuje a obohacuje o stopové minerální prvky, potřebné pro náš.


Citronová voda na hubnutí je v podstatě jen citron a voda , kdy se do běžné čisté vody nakrájí kousky čerstvého citronu. Existuje několik receptů na vylepšení tohoto základu pitného režimu pro každého, kdo chce pít zdravě, například okurkově – citronová voda nebo citronová voda se zázvorem, případně s medem. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu.


Voda ze šungitové pyramidy se má používat k preventivním nebo léčebným účelům. Doporučená dávka šungitové vody z pyramidy je 1až 1ml třikrát denně. Na tak velký pokoj bych doporučila pyramidu o straně nejméně cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky