čtvrtek 14. července 2016

Vůně do vysavače rainbow

Rainbow bezkontaktně vyzvednutím autodopravou u Vás a opětovným zasláním zpět. Doba od zaslání do vrácení opraveného přístroje je cca pracovních dní. Před provedením opravy s Vámi konzultujeme rozsah a cenu opravy. Případné dražší opravy lze řešit splátkami ESSOX. Nebojte, to není problém!


Chcete si zpříjemnit úklid a navíc příjemně provonět celé okolí libými vůněmi? Pak potřebujete vůně do vysavače ! Vůně se prodávají v mnoha provedeních - co se přenosu vůně týče - a ještě ve více typech. Během provádění úklidu jednoduše přidejte do nádoby s vodou několik kapek a osvěžte vzduch vůní podle svého výběru.


V každé lahvičce je v jediném balení, které přihlíží k životnímu prostředí a nezneužívání surovin, vysoce koncentrovaný obsah dostačující na mnoho použití. Tyčinkové vůně (cigaretky) - jsou to malé tyčinky vyplněné tkaninou obsahující vonnou směs. Můžete vložit jak do sáčku, tak do prostoru mezi sáček a tělo vysavače.


Neobalí se prachem a déle voní. Použijete je i zároveň s protizápachovými sáčky (viz výše). Ahoj, máte někdo tento vysavač? Kde se dají koupit vůně do tohoto vysavače ? Mám ještě tu starou verzi, jak se dávájí ty vůně do té přihrádky u vysavače , ty novější už fungují na principu, pár kapek do vody.


Od této doby se vodní vysavač Rainbow vyrábí v USA a odsuď je distribuován dále. Vůně a vonné oleje do vodních vysavačů, parních čističů a osvěžovačů. Přidávají se přímo do vody. Slouží jako desinfekce pro období chřipky, angíny. Nedávno jsme zakoupili Vaše nové Rainbow.


Předvedl nám jej pan Špeťko. Protože u nás zrovna nejezdil výtah, přinesl jej pěšky po schodech do 6. Byli jsme velmi spokojeni s výkonem i obsluhou přístroje, a hlavně s profesionálním přístupem pana Špeťka. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Vůně do vysavače Vůně do vysavače skladem. SWIRL, ELECTROLUX, Sencor a dalších. Pohlcuje pachy, osvěžuje vzduch a plní antibakteriální funkci. Sáčky do vysavače s vůní v každém sáčku do vysavače.


DPH a poplatků za rycyklaci elektrospotřebičů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Vysavače bazar: rainbow. HQ vůně do vysavače LEMON - citronová. Univerzální pro všechny vysavače - sáčkové i bezsáčkové.


Tyto parfémované vonné tyčinky neutralizují během vysávání nepříjemný zápach ze sáčku do vysavače a rozšiřují příjemnou vůni květin. Vložte tyčinku do sáčku a jednoduše vysávejte. Praní koberců se stává realitou. AquaMate zvýší na maximum čisticí schopnosti systému Rainbow.


Za použití přírodní čisticí síly vody a našeho speciálně vyvinutého roztoku AquaMate, široký rotující válec přídavného zařízení AquaMate dosáhne do hloubky mezi vlákna koberce a perfektně je očistí a opláchne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky