čtvrtek 21. července 2016

Kufr na nářadí bauhaus

U nás v BAUHAUS jsou k dostání i kompletně vybavené kufry na nářadí. Pro nejčastější práce v domácnosti existují kufry se základním vybavením. Zde jsou v kufru z hliníku umístěny mimo jiné kleště, křížový a plochý šroubovák, pilka na kov, sada očkových a vidlicových klíčů, sada bitů, sada vrtáků, ráčna. Na naše služby, veškeré elektrické ruční nářadí a stroje poskytujeme 5letou záruku. A sázíme na garanci nejnižší ceny!


Plaťte ideálně platební kartou, ne v hotovosti. Udržujte odstup od ostatních zákazníků a zaměstnanců min. Nezdržujte se na prodejně déle, než je nezbytně nutné.


Dodržujte prosím také pokyny obsluhy. Chráníte tak sebe i naše. Kufříky na nářadí koupit o objednat u OBI. Kufr na nářadí je vhodný pro každé řemeslo. Ať už preferujete plastový kufr na nářadí nebo koženou brašnu, vždy si u nás vyberete ten správný organizér na vaše nářadí.


Doprava pro kufry na nářadí je vždy ZDARMA a to kamkoliv do České republiky. Navíc poskytujeme záruku let. Kufry a pořadače na nářadí. Uzamykatelný, Rozkládací.


Některé speciální nářadí a stroje potřebujete jen občas. Přijďte k nám do půjčoven BAUHAUS , které máme v každém odborném centru a kde si všechny potřebné věci můžete vypůjčit za výhodné ceny. Prohlédněte si aktuální katalogy a kufr na nářadí wisent alukufr v akci bauhaus od 30. Na odvrácené straně naší nabídky jsou pak maxi plastové kufry na nářadí na kolečkách, do nichž se už pomalu vejde celá dílna.


Podle typu se můžete rozhodnout pro kufr na nářadí v podobě drobného příslušenství. Tak to nejspíš nemáte nářadí hezky v kufru. Hodnocení produktu:.


Na rozích je zpevněný kryty z černého plastu. Díky pevné konstrukci a. Potřebujete uložit a přenášet nářadí a náhradní díly? Nabízíme vám plastové kufry na nářadí v mimořádně kvalitním provedení v různých objemových a rozměrových variantách. V naší nabídce jsou výhradně kufry profi, které jsou ideální pro profesionály. Výhodné ceny však umožňují nákup tohto sortimentu i. Buď si vyberete z široké nabídky kufrů, které již mají v základu integrován inteligentní organizační systém zajišťující přehledné a bezpečné uložení nářadí.


S velmi dobře členěným vnitřním prostorem a policovým systémem bude Vaše zahradní nářadí vždy dobře uloženo. Domek skvěle odolává nepříznivým podmínkám počasí. Pohodlný pohyb v domku zajistí dostatek světla díky velkému okénku.


Ventilátor přivádí vždy čerstvý vzduch a nářadí tak v domku zbytečně nevlhne. Jako zaměstnanec si můžete půjčit nářadí nebo přívěs v půjčovně v odborném centru BAUHAUS s slevou a bez kauce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabízíme také vysoce kvalitní produkty našich vlastních značek – značky kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky