čtvrtek 14. července 2016

Oblečení pro číšníky praha

Zástěra pro kuchaře nejvyšší kvality, vyrobená ze 1 bavlny pro absolutní komfort při práci kuchaře. Brudra nabízí široký sortiment pracovních oděvů, obuvi a ochranných pomůcek. Možnost nákupu ve prodejnách v Praze nebo na našem e-shopu. Zavedli jsme bezpečnostní opatření a usilovně pracujeme na včasném doručení objednávek.


Oblečení pro číšníky a servírky.

Nabízíme pro vás sortiment oděvů určený pro číšníky , servírky a barmany. Zástěry různých rozměrů a barev naleznete v sekci Gastro zástěry. Na výrobky zhotovíme výšivku či potisk dle vašeho přání, již od jednoho. Vyberte si kvalitní gastro oblečení ! Kde jinde se dá mluvit o pracovním oblečení , než u kuchaře. Kuchař se stará o to, aby naše břicha praskala ve švech.


My se staráme o to, aby kuchařův úbor ve švech nepraskal. Proto nabízíme vysoce odolné úbory vyrobené z kvalitních materiálů, které budete nosit rádi.

Na vaše přání je možné pracovní oblečení nechat vyrobit také s nášivkou či kvalitním potiskem. Pracovní oblečení je vyrobeno z kvalitního materiálu. Nechte si na pracovní oblečení vyrobit logo společnosti nebo jej oživte jmenovkami. Vybrat si můžete jak pracovní oblečení pro muže, tak i pracovní oblečení pro ženy.


Kuchařské oblečení , rondony, oděvy pro kuchaře a číšníky - Chefline. Nabízíme, rondony, zástěry, oděvy pro kuchaře, oděvy pro číšníky , kuchyňské zástěry na vaření, kuchařské zástěry a mnoho dalšího. Předností naší firmy je zakázkové šití uniforem na míru pro firmy i jednotlivce. Nabízíme trendové, módní a praktické profesní oblečení a obuv, jsme specialisté na pracovní oblečení pro zdravotnické profese, kosmetická a kadeřnická studia a wellness centra.


Mrkni do e-shopu na hotové kousky. Ať si vyberete oblečení pro jakýkoli sport, vždy dostanete kousek, na který budete hrdi. Na kvalitní materiál, českou výrobu, ruční šití a rozumnou cenu se můžete spolehnout.


Hledáte stylové a zároveň pohodlné oblečení a pracovní boty pro číšníky , servírky a barmany? V e-shopu Marmiton seženete košile, zástěry, čepice, vesty a řadu dalšího. Najdete zde brigády vhodné pro studenty, ale také pro maminky na mateřské dovolené, důchodce a jiné.


A tou je, pořídit si vhodné oblečení na vodu. Jachtařské oblečení je přizpůsobeno náročným podmínkám klimatu a zároveň plně akceptuje volnost pohybu jachtaře.

Při outdoorových aktivitách oceníte funkční materiály, design i preciznost zpracování jednotlivých kusů oblečení. Vybíráme pro vás osvědčenou kvalitu. Tým kuchařů Perfect catering by Filip Sajler v našem oblečení.


Kluci v akci pro Kaufland v našich rondonech. Vše vzniklo přímo z praxe. Po čase stráveném v anglických kuchyních v hrabstvích Wiltshiru a Berkshiru jsem po návratu zjistil, že oblečení , na které jsem si zvykl, tu není možné sehnat. Odborný výcvik oboru kuchař-číšník se uskutečňuje v celé řadě hotelových a restauračních zařízení. Rondon je základní součást pracovního oděvu profesionálních kuchařů.


V naší nabídce naleznete rondony dámské i pánské. Jakýkoliv rondon, kuchařské oblečení , nebo oblečení pro číšníky z e-shopu chefline. Při objednání zboží nad 50Kč získáte automaticky dopravu ZDARMA.


Peněženky pro vás šijeme s maximální pečlivostí číšnické peněženky kvalita kasírtašky kožené kasírky, fleky z kůže i koženky pro profesionál číšníky , stylová kapsa a číšnická peněženka barmany a servírky. CZ Vám přeje plné kasírky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky