úterý 12. července 2016

Dřevěná komoda bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Krásný těžký kus nábytku. V-90cm,Š-180cm, H- 50cm. Levná doprava možná po Brně a okolí, ostatní momentálně pouze přes přepravce. Kvalitní, odolný a krásný, to jsou hlavní výhody, proč je masiv dlouhodobě nejoblíbenější materiál na výrobu nábytku.


Stačí si jen vybrat tu pravou komodu pro váš domov.

Nábytok - Drevena komoda bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


My na Westwing komody přímo milujeme – prozkoumejte proto naše aktuální kampaně plné úžasných kousků a objevte svou komodu snů! Každý den naši experti připravují. Prodám velmi zachovalé starožitné dýhované komody a skleník, vše ve vysokém lesku.

Dřevěná skříňka - komoda - masiv Robustní masívní kontrukce - masiv ze dřeva - těžká. Možno dovézt nebo zaslat. Noblesní, stylová komoda od britských návrhářů. Ručně dělaná dřevěná komoda , částečně prosklená.


Dřevěná komoda , do které se vejde velké množství věcí a zabere málo místa. Výška 195cm, boky 62cm, největší šíře 1m. Nabízím překrásný a zachovalý starožitný set dřevěné masivní šatní skříně a komody s mramorovou deskou, které patří k sobě.


Kvalitní a krásné komody z masivu borovice i lamina ve všech možných stylech a designech - moderní, rustikální, provence i retro na vás čekají na FAVI. Vybrali jsme pro vás desítky kvalitních borovicových komod za skvělou cenu. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Nabízím k prodeji nádhernou starožitnou německou komodu s ornamenty tzv.


Díky tomu tak získáte prostor, kam uložíte své ložní prádlo a navíc získáte noční stolek, na kterém budete moci mít postavenou lampičku, připravené brýle a samozřejmě i. Komoda jako noční stolek? Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.


Dřevěná vyřezávaná komoda Prodám bazar Praha 9: Dřevěná vyřezávaná komoda ve starodávném stylu.

Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také sami se. Podat inzerát bez registrace. Dětský nábytek lze využít od narození na různé potřeby pro miminko až po ukládání hraček.


Je dobře dostupný dětem tak, že si samy. Vodorovné plochy jsou ve světlých odstínech, které opticky rozšiřují prostor. Je vyrobena z kvalitní laminátové desky v barvě jasan šimo, kde korpus je z tmavého odstínu a dvířka ze světlého. Bazar nábytku Kolín, použitý, bazarový.


Nabízím dřevěnou komodu bílé barvy, výborný stav, cena pouze 1. Starožitná dřevěná komoda ve stylu intarzie. Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky