středa 20. července 2016

Systém multiairflow

Rovnoměrné proudění studeného vzduchu: systém multiAirflow využívá ventilaci, studený vzduch proudí pozvolně a rovnoměrně a zasahuje do všech úrovní chladicích a mrazicích částí. Minimalizuje se kolísání teploty a zkracuje se doba trvání aktivního chlazení. Díky tomuto systému si potraviny uchovají chuť a aroma. Chlazení na všech úrovních: systém multiAirflow. Chlazené a mražené potraviny lze skladovat všude tam, kde je místo.


Systém multiairflow

Výsledkem stejnoměrného. Kolísání teploty je minimalizováno a doba trvání zapnutého chlazení se snižuje. Tak je v celé chladničce udržována stejná teplota a nedochází k teplotním výkyvům. V celém chladicím prostoru se minimalizuje proces vysoušení potravin, a tím se prodlužuje jejich trvanlivost a aroma, pro které.


Kolísanie teploty je minimalizované a doba trvania zapnutého chladenia sa znižuje. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť. Minimální kolísání teploty a déle trvající chuť a aroma potravin. Teplotu chladící a mrazící části lze nastavit odděleně. NoFrost vám tak ušetří čas a námahu.


Uvnitř máte k dispozici odkládacích ploch a praktický držák na víno. Pomocou ventilácie zaisťuje rovnomernú distribúciu vzduchu a vlhkosti v chladiacej časti, nežiaduce kolísanie teplôt je tak znížené na minimum. Jistě oceníte technologii noFrost, díky které už nebudete muset odmrazovat, technologii freshSense, která pomocí senzorů upraví vnitřní teplotu v závislosti na aktuálních vnitřních i vnějších podmínkách, systém multiAirflow , který rovnoměrně rozvádí chladný vzduch do všech částí vnitřního prostoru a tím. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Systém noFrost vás zbaví odmrazovania spotrebiča.


Systém multiairflow

Technológia freshSense dokáže pomocou senzorov prispôsobiť teplotu v chladničke aktuálnym vnútorným i vonkajším podmienkam. Již nikdy nebudete odmrazovat a potraviny budete skladovat bez námrazy a jejich vzájemného přimrzání. Chladenie na všetkých úrovniach: systém multiAirflow.


Chladené a mrazené potraviny je možné skladovať všade tam, kde je miesto. Sklené dvere – integrovaná hliníková rukovať, strieborné boky, elektronická regulácia teploty pomocou TouchPremiumElectronic, LCD displej s grafickým ukazovateľom spotreby energie, funkcia. MultiAirFlow a AirFreshFiltrem.


Minimálne kolísanie teploty a dlhšie trvajúca chuť a aróma potravín. Optický a akustický varovný signál při zvýšené teplotě ve vnitřním prostoru chladničky aktivní varovný systém s memory funkcí. Potraviny si uchovají chuť i aroma po delší dobu.


Stará se o úsporné rovnoměrné proudění vzduchu, aby zůstala teplota dlouhodobě stabilní a tím si potraviny udržovaly svou čerstvost a výbornou chuť. Systém multiAirflow je aktivní v chladicím i mrazicím prostoru. Unikátní systém multiAirflow zajišťuje rovnoměrný a zároveň šetrný rozvod čerstvého vzduchu do každého zákoutí spotřebiče. Specialitou chladničky Siemens KG39NXIje beznámrazový systém noFrost. Ventilátor odvádí chladný.


Systém multiairflow

Přehlednost o uložených potravinách, ale i. HomeBar počet odkladacích priehradiek vo dverách: 3. Freshness system transparentné zásobníky na z. Rozhodujúcim faktorom pre dosiahnutie čerstvosti a chuti je konštantná vnútorná teplota. Systém coolBox je skvělý pro ukládání ryb a masa. Zároveň poskytuje dobrý přehled o svém obsahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky