čtvrtek 28. července 2016

Lahve na pití do školy

Lahve na pití do školy

Láhve na pití pro děti musí být ze zdravotně nazávadného materiálu, musí se jednoduše obsluhovat a být veselé a hravé. To všechno naše lahve splňují. V nabídce jsou láhve z eko plastu, nerezu i tvrzeného skla.


Určitě se všichni shodneme na tom, že lahev na pití je pro děti nepostradatelnou součástí každého dne. Ať už jdou do školy , na trénink nebo na zahradu s kamarádem. I lahve na vodu je ale třeba vybírat s rozvahou, protože ne každá lahev je zdravá a vhodná. Je tedy třeba věnovat pozornost nejen tomu, co pijí, ale také z. A tak hledáme nejrůznější cestičky, jak děti motivovat. Lahve pro děti se musí líbit.


Vybírejte z mnoha motivů pro kluky i holky. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Dodržování pitného režimu je pro zdraví dětí velmi důležité.


Lahve na pití do školy

Nuk, Tefal, LEGO a dalších. Nechtěla jsem Čínu,tak jsem koupila český výrobek,po čtrnácti dnech se objevila plíseň nejdříve na dně,postupně u ventilku na pití a nejvíce u silikonového těsnění po celém obvodu lahve. A to nosí dcera zdravou lahev pouze do školy ,hned po příchodu domů ji dle návodu myjeme,a ještě navíc je cítit po nápojích. Plastové láhve na vodu - designový doplněk do školy , při sportu, na výlet i do práce.


Vážení zákazníci, náš eshop je v plném provozu. Doručování zásilek na vybrané pobočky Zásilkovny, Českou poštou i dopravcem GLS funguje bez omezení. Nabízí trendy modely do kanceláří, dětské lahve na pití do školy i sportovní lahve do fitka.


Vyberte si design a objem, který vám sedne. V naší nabídce naleznete široký výběr lahví na piti v hodné pro nošení ve školních aktovkách nebo batozích, tyto láhve na pití splňují veškeré zdravotní požadavky pro styk s potravinou. Nabízíme dětské láhve o objemu od litrů do litrů. Je určena na delší výlety ať už na kole či pěšky, nebo pro velké sportovce, kteří potřebují doplňovat dostatek tekutin při tréninku či závodu. Většinu produktů máme skladem.


Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Pitný režim je důležité a Vaši potomci jej budou rádi dodržovat s krásnými dětskými lahvemi s potiskem Angry Birds, Spidermana nebo Mickey Mouse. Dětské láhve na pití si vaši potomci mohou nosit do školy i na výlety, například společně s praktickými boxy na svačinu. Existuje opravdu široká nabídka plastových trvalých lahví – od měkkých dětských nebo sportovních lahví po lahve z většinou kvalitnějšího tvrdého plastu, které mají většinou lepší vlastnosti.


Myslete na zdraví Vašeho dítěte a dopřejte mu zdravou dětskou láhev na pití. V naší nabídce jsou lahve na pití z eko plastu, skla i nerezu v různých velikostech, barvách i vzorech v nejvyšší kvalitě. Máme lahve pro děti, dospělé i na sport. Proč nedodržovat pitný režim stylově! Ekologické lahve si snadno zamilujete.


Mají krásný design, jsou lehké i nárazu odolné. Hodí se do práce i do školy , pro malé i velké. Vodu máte vždycky po ruce - a co si budeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky