pondělí 11. července 2016

Nůžky na trávu bosch

Nůžky na trávu bosch

Tyto zahradní nůžky využijete při zastřihávání trávy hlavně u okrajů nebo na místech kam se sekačka nedostala. Jistě oceníte dlouhou dobu chodu po jednom nabití. Jsou snadno ovladatelné a práce s nimi pro Vás. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Ostré kvalitní nože stříhají i větvičky do průměru až mm a integrovaný lithium-iontový akumulátor zajišťuje maximální výkon při době chodu na jedno nabití až 1minut. Jedná se model, který využívá Li-Ion akumulátor s napětím 1V. Díky jeho vysoké kapacitě je zajištěna i dlouhá doba práce, a to až zhruba 1minut na jedno. Mají ideální tvar, velikost a hmotnost pro ovládání bez únavy.


Díky Li-Ion akumulátoru a antiblokovacímu systému budete nerušeně pracovat až min na jedno nabití. Nože mají svůj povrch upravený tak, aby byl nepřilnavý. V případě, že je tráva mokrá a přesto se přichytí, lze nože snadno i bez použití nářadí sundat a očistit. Případně, pokud by bylo mokro a blátivo, můžete vyčistit nůžky.


Ideální tvar, velikost a hmotnost pro ovládání bez únavy. Díky lithium-iontovému akumulátoru a „antiblokovacímu systému“ budete nerušeně pracovat až min na jedno nabití akumulátoru. Spolehlivé a zároveň dostupné elektrické nůžky na trávu a keře od českého výrobce.


Mezi přednosti patří vyjímatelný akumulátor a již v balení obsažená dvojice střižných lišt. I za absence přívodního kabelu jsou aku nůžky skvělým pomocníkem i do těžko dostupných míst. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Bosch zahradní nářadí). Subscribe Subscribed Unsubscribe 312.


Nůžky na trávu bosch

Akumulátorové nůžky na trávu. VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, DLE NAŘÍZENÍ VLÁDY ČR JSME NUCENI DOČASNĚ OMEZIT PROVOZ NAŠEHO KAMENNÉHO OBCHODU I PARCEL SHOPU GLS A NEMŮŽEME VYDÁVAT ZBOŽÍ PŘI OSOBNÍM ODBĚRU. Multifunkční nůžky Isio, perfektní pomocník pro každodenní práci na zahradě. Hledáte ty nejlepší zahradní nůžky ? Možnost prodloužit záruku na roky.


Nová sada nástavců Multi-Click umožňuje mnohostranné využití. Nůžky na živé ploty akumulátorové (produktů) Vybírejte si nůžky na živé ploty akumulátorové podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů. BOSCH ISIO nůžky na trávu a keře. Nakupte nejlevněji přes Heureku.


Nůžky na trávu bosch

Nůžky na trávu , keře a větve Elektrické, benzínové, akumulátorové ale i mechanické zahradní nůžky na trávu keře a větve. Využití při ošetřování živých plotů, zahra parků. Nedochází k samovybíjení a akumulátor nemá paměťový efekt. Díky této technologii stačí nástroj nabít a bude připraven do doby kdy ho budete potřebovat.


Tento model je vybaven novým řadou nástavců Multi - Click se systémem SDS a nástavce jednoduše a rychle vyměníte. Univerzální nástroj pro stříhání okrajů trávníků a keřů. Při aku nůžkách lithium-iontové baterie. Akce na téma aku nůžky na trávu najdete na Skrz.


Nůžky na trávu bosch

Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Vhodné ke střihu větví s max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky