pátek 15. července 2016

Vinotéka lednice na moravě

Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Ano, takhle jednoduché to je! Vinotéky a vinárny Nové Město na Moravě.


Nacházíte se na stránce s přehledem vinoték a vináren v obci Nové Město na Moravě a okolí. Přehled vináren Nové Město na Moravě.

Uspořádáme pro vás akce na klíč, od 1. Každé víno má svůj příběh. Poznej chuť vítězství na Grand Prix ČR v Brně! Největší událost motocyklového sportu se blíží! Ten letos vypukne už 7. Tak nepromeškej svou šanci být u toho!


Vinařství nebo vinotéka provozuje zásilkovou službu: E-shop.

Hlásí se k vinařskému odkazu rodu Lichtenštejnů. Zpracovává hrozny z více než 2ha vinohradů- Kromě vlastních jsou to i hrozny z vinohradů Mendelovy univerzity s níž. Hledáte sklípek nebo ubytování na Moravě ? Vyberte si v největší databázi moravských sklepů a ubytování, porovnejte si vlastnosti a rezervujte pobyt.


Nesedíme doma se založenýma rukama. Na hradech a zámcích šijí roušky, uklízejí interiéry i zahrady. Hrady a zámky ve správě Národního památkového ústavu zůstávají pro veřejnost uzavřené, ale určitě nejsou liduprázdné. Nabízí široký sortiment stáčených i lahvových vín vysoké kvality.


Lednici na Moravě a ve Valticích. Wine shop with a wide range of quality Moravian wines selected by one of. Naše rodinná firma nabízí také služby v oblasti vinné gastronomie.


Degustace na klíč, dárkové balení vína, víno s vlastní etiketou, Velké košty vín, klimatizované skříně na víno pro hotely a restaurace včetně. Nachází ve vinařské oblasti Jižní Moravy, blízko hranic s Rakouskem. Rozsáhlý krajinářský komplex vznikl v průběhu 17.


Pochutiny Široká škála pochutin k vínu je zastoupena např.

Vinárna Volařík in the Mikulově na Moravě is looking forward to your visit. Tento areál je zapsán na seznamu UNESCO a je pokládán za nejrozsáhlejší komponovanou krajinu v Evropě. Jde o přírodní park s velkým množstvím kulturních i přírodních památek. Informace o tom, jak naše stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a webovou analytiku.


Podrobnější nastavení si můžete jednoduše zobrazit kliknutím na tento odkaz, dále upravit prostřednictvím našich zásad používání cookies nebo také v nastavení vašeho internetového prohlížeče. Na Moravě lednice na víno příliš nefrčí, sklep s konstantní teplotou a temnými zákoutími tam má téměř každý. My ostatní si holt „sklep“ do paneláku musíme pořídit, nechceme-li tedy archivovat nápoj, který se prodává za pár korun v krabici. V Mikulově na Moravě jdete na jistotu, protože s námi vybíráte z těch nejlepších restaurací. Restaurace v Mikulově na Moravě se těší na vaši návštěvu.


Svůj sortiment moravských vín doplňuje několika víny ze zahraničí, dárkovými předměty a odbornými knihami s vinařskou tématikou. Sídlíme na Moravě , ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v centru Modrých hor. Jsme středně velkou vinařskou firmou. Obhospodařujeme 1ha vlastních vinic, ve kterých vznikají svěží bílá a plná červená vína. Zveme Vás k romantické plavbě parkem lednického zámku, po ramenech řeky Dyje, provázené výkladem o historii a zajímavostech bývalého lichtenštejnského panství.


Můžete si vychutnat plavbu na dvou trasách: od lednického zámku k Minaretu a odtud dále k Janovu Hradu (Janohradu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky