pondělí 19. prosince 2016

Deky jednobarevné

Fleecové deky z mikrovlákna môžete prakticky využiť aj v aute pre psa. Posteľ a sedačku ochránite peknou prešívanou alebo tzv. Výborne vás zahrejú teplé vlnené deky , ale aj hebké deky s krátkym chlpom.


Hebké a příjemné bavlněné deky z kolekce Matějovský přináší atraktivní vzory, barvy a precizní zpracování detailu. Obohaťte svou domácnost o luxusní a hřejivé deky s hustým vlasem.

V naší nabídce jednobarevných dek můžete vybírat mezi širokou škálou barev. Všechny deky jsou vyrobeny z velice příjemného, heboučkého materiálu, kterým je mikrovlákno. Mikrovlákno se vyznačuje výbornou hřejivostí a prodyšností.


Má perfektní termoregulační schopnosti, je rychleschnoucí, nemačkavé a vhodné pro. Jednobarevné deky , Šťastnýdomov. Ke sledování televize prostě deky také patří.


Nejen když očekáváte návštěvu se dají deky využít i jako přehoz přes sedačku nebo přes postel.

Hřejivé zahalení poskytuje chvilky odpočinku a relaxace. Zvláště moderním interiérům sluší jednobarevné deky , proto jsme pro vás vyrobili kolekci s úžasnými barvami. Teď už je jen na vás, který odstín zvolíte. Vysoký podíl bavlny učiní okamžiky strávené ve společnosti deky o to příjemnější. Deky najdou uplatnění nejen jako nezbytný doplněk pohovky či gauče, ale též se perfektně hodí jako letní přikrývky, pro chvíle, kdy je peřina zbytečně mohutná a hřejivá.


Zabalte se do heboučkých, příjemných dek z naší nabídky, ve které najdete vzorované deky, jednobarevné deky nebo deky pro děti. Dětské anatomické batohy Studentské batohy Batohy na šňůrku. Ve většině případů se jedná o hebké mikrovlákno, které se vyznačuje výbornými termoregulačními vlastnostmi.


Dvouvrstvá bavlněná rouška s kapsou na filtr. Ke každé zakoupené dece nebo plédu rouška dle vlastního výběru zdarma. Roušku prosím pravidelně sterilizujte!


Nabízíme deky PIEL pro kojence, děti i dospělé, deky se stálobarevným potiskem, deky s vylačovaným motivem či deky hladké jednobarevné. Zachumlejte se do příjemných, hřejivých dek. Velmi oblíbené jsou deky z mikrovlákna = mikroplyš a mikroflanel - hebké jako plyšový medvídek.


Mezi nejvíce prodávané patří deky Beránek a Ovečka, které vás okouzlí svojí hebkostí a měkkostí materiálu.

Nabízíme vám kvalitní jednobarevné deky z mikrovlákna, s imitací beránka nebo akrylové deky. Vysoká gramáž zaručuje dobrou tepelnou izolaci a kvalitní materiál barevnou stálost a dlouhou životnost. Ložnice Textil do ložnice Deky a plédy Odebrat filtry.


Deky jsou hřejivé, hebké a příjemné na dotek. Hodí se do každého interiéru, zahřejí. Pro bezproblemový chod eshopu je vyžadován. Tyto deky můžete použít i jako přehoz na postel nebo válendu. Jsou vyrobené převážně z mikroplyše, který je heboučký, hřejivý a má výborné termoregulační vlastnosti.


Je rychleschnoucí a nemačkavý, tudíž se nemusí žehlit. Nepouští chlupy a nevytváří žmolky. Deky z mikrovlákna jednobarevné 150x200. Předložky koupelna a WC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky