úterý 13. prosince 2016

Panáky na alkohol

EET informační oznámení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Originální panáky na alkohol jsou netradičním dárkem pro každého. Připijte si s panáky od nás na zdraví.


Nejširší výběr u nás 1 skladem. Garance dodání do dnů.

Panáky a odlivky na alkohol nabízíme v několika velikostech, s dekory i bez, různé tvary, v sadách i samostatně. Velmi oblíbené jsou zejména odlivky s ovocnými dekory - švestka, meruňka, hruška a třešeň, které jsou dodávány ve dvou velikostech. Vyberte si kvalitní štamprli na slivovici a jiné pálenky, která vylepší chuť vašeho oblíbeného alkoholu. Ze skleniček na panáky z kvalitního skla se stane z běžného přípitku malá společenská událost.


Ať už pijete vodku, gin, slivovici či jiné pálenky, bez klasických panákovek z prémiového skla se zkrátka neobejdete. Nepijte alkohol z lahve, ale ze skleněného panáku, ideálně nějakého netradičního či vtipného. Ty naše toto přesně splňují, neboť mají roztodivné tvary nebo potisk, který dodá Vašemu alkoholickému sezení opravdu originální nádech.


Tak na zdraví a neopijte se, to bych si fakt vyčítala. Praktické balení do domácnosti.

Velmi kvalitní pevná nejpoužívanější odlivka na alkohol vyrobená z materiálu krystal PS (materiál imitující sklo, vyznačuje se vysokým leskem a průhledností). Odlivka má dva cejchy l (vzdálenost od okraje mm) a l (vzdálenost od okraje mm). Rozměry: Ø dna mm, Ø hrdla 40. Vybertne si kvalitní skleničky na panáky.


Sklenice na brendy, koňak, destiláty, whisky a likéry. Z čirého bezolovnatého skla v hodného na mytí v myčkách. Ať už pořádáte sešlost na s rodinou a potřebujete štamprle na stopce, nebo pijete pouze pro radost a preferujete malé panáky , tady si přijdete na své. Na skladě jsou panáky různých velikostí a barev, s potiskem i bez, na stopce i netradičních tvarů. Vytvořte si během party vlastní laboratoř, změňte se v šíleného vědce a přátele použijte jako „laboratorní myši“.


Naše nejnovější panáky vypadají jako zkumavky, které se používají pro různé experimenty. Nechte své fantazii volný průběh a smíchejte to s tamtím, přidejte ještě špetku tamtoho a vytvořte. ODMĚRNÝ VÁLEC NA ALKOHOL Vyhodnocovací válec je čirý plastový válec opatřený kvalitním potiskem odolným vůči vodě a otěru.


Na míchané nápoje a koktejly. Potřebujete láhev na slivovici nebo jiný alkohol ? Stačí se podívat do kategorie níže a určitě si vyberete. Na výběr je ze spousty lahví různých tvarů, s potisky i čirých.


Lahve na slivovici jsou převážně od renomovaného slovenského výrobce a kromě vynikající kvality disponují i různými potisky. Cestovní kožené panáky. Vás přijde chuť na nějaký ten alkohol.

Vláčet sebou skleněné panáky je dost nepraktické, proto Vám nabízíme tyto stylové cestovní kožené panáky , které jsou vhodné na čundry, festivaly nebo na táboření. Dárkové panáky na alkohol s originálním potiskem. Krásný dárek nejen pro muže. Panáky na klíče jsou univerzální pomocníci, kteří se vejdou do každé kapsy.


Teleskopická vychytávka je vhodná na různé párty, kempování a výlety. Tento dárek potěší především každého muže. Barevné zkumavky na panáky Kód skladu Set barevných zkumavek se hodí na originální večírek, nejvíce ho asi ocení pracovníci zdravotnictví, ti jsou ostatně svojí láskou k alkoholu pověstní ;) Šest zkumavek, šest panáků, šest přátel a jeden stojánek, no jak tohle dopadne. Placatka na alkohol v nerezovém provedení se šroubovým uzávěrem, čtyřmi nerez panáky a trychtýřem pro nalevání. To vše v dárkovém balení.


Na panáky se jménem si můžete nechat vygravírovat libovolné jméno, štamprle má průměr 4cm a vysoká je 5cm. Na štamprle se jménem lze objednat max. Nejedná se o štamprle nebo panáky s vlastním potiskem, ale s pískováním. Vaše jméno na panáky tedy vyrobíme trvale - nezmizí ani při opakovaném mytí.


Všechny jsou velmi kvalitní a budete je dlouho spokojeně používat. Křišťálové skleničky z kvalitního českého skla. Obsah olova ve skle zvyšuje brilanci, transparentnost a pevnost skla.


Skleničky můžete použít na likér nebo pálenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky