čtvrtek 8. prosince 2016

Kabelové průchodky do nábytku

Do této kategorie výrobků rozhodně patří kabelové průchodky , které elegantně zabezpečují svod kabelů z pracovního stolu. Skvěle vám poslouží v každé místnosti, jejíž součástí je počítač, televizní přijímač nebo audio systém. Tato kabelová průchodka se hodí nejen do stolů řady ALFA. Sháníte kabelové průchodky nejrůznějších tvarů, barev a průměrů?


V naší nabídce najdete plastové i kovové, otočné i pevné. Zajímavostí a designovým doplňkem jsou obdélníkové průchodky s odklápěcím víčkem, pod které je možné upevnit některé z elektrozásuvek.

Objednávky zaplacené kartou (nebo dobírkou) a uskutečněné do 11:expedujeme ihned. Hlavní strana drobné doplňky a kování k výrobě nábytku nábytkové, stavební, dveřní a stolové větrací mřížky, mříže, průvětrníky, vzdušníky, zakrytí průduchů a větracích otvorů v nábytku a dveřích, nábytkové a stolové průchodky pro dráty a kabely, zakrytí prostupů pro elektrické dráty a kabely v nábytku nábytkové a stolové průchodky pro. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Kryt se otevírá v rozsahu 180°. Stolové kabelové průchodky , Onpira.


Stolní kabelové průchodky do pracovních desek a kuchyňských linek, kabelové svody a bužírky v různých délkách a barevných úpravách. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Bíly, černý nebo imitace nerezu.

Gumové, kovové, plastové. Samostatnou kapitolou jsou průchodky na kabely, které procházejí skrze různé druhy nábytku. Převáženě se jedná o průchodky do kancelářského nábytku , kde je potřeba efektivně vést různé kabely s elektřinou a internetovým připojením. Nejběžnější průchodky tohoto druhu jsou vyrobeny z různých druhů kovů a plastů. Hledáte kabelová průchodka do stolu ? Vyhledávání výrazu: prostupy a průchodky pro kabely do nábytku.


Kancelářský PC stůl LUX C54 150x70cm - Materiál: lamino 18mm, ABS hrana v dřevodezénu 2mm. Naleznete u nás široký sortiment elektro zásuvek do nábytku a všech typů místností. Máme zásuvky naložené - u těchto zásuvek není potřeba frézovat či vrtat montážní otvor, tak vestavné - jedná se o zabudované zásuvky v nábytku a dotvaří tak design a funkčnost.


Dále máme zásuvky, které mají různé způsoby. Kovové elektroměrové skříně. Kabelové záslepky a zátky. Dělené kabelové průchodky do kulatých otvorů jsou alternativou ke klasickým průchodkám, umožňují však protahovat i konfekcionované kabely. Systém umožňuje použít kabely a hadice do průměru mm, neboť se zde používají stejné průchodkové vložky jako u rámečkových systémů.


Doprava ZDARMA při nákupu nad 2. Nabízíme průchodky a mřížky pro nábytek, kabelové průchodky do stolu, ventilační mřížky do skříně a parapetu. Pryžové průchodky - Pryžová průchodka se zasazuje do díry v plechu, aby zabezpečila procházející elektrický drát, který by se bez průchodky mohl prodřít o hranu plechu. V plechu musí být pro průchodku vytvořen otvor o průměru d1.

Průchodky v tabulce se řídí podle technického črtu níže, kde. Kvalitní kancelářský nábytek Hobis české výroby. Hlavní předností je široká nabídka typových prvků, jež jsou skladem k rychlému dodání.


Díky propracovanému modulárnímu systému lze snadno zařídit jakoukoliv kancelář od rozlehlých open-space prostor až po malé kanceláře či domácí pracovny. Nábytek pro karavany a obytná auta. Popis: Push-lock zámek pro karavany a obytná auta.


Otvírá a zamyká se stlačením knoflíku. Zabýváme se výrobou polotovarů z masivního dřeva a dýhované překližky. Produkty jsou rozdělené do několika skupin - výplňové mřížky, větrací mříže, kabelové průchodky , roletové systémy, tvarové lišty a madla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky