úterý 13. prosince 2016

Elektrický zubní kartáček oral b

Tento kartáček má unikátní režim jemného čištění, takže čistí dětské zoubky šetrně e odstraňuje více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček. Tento úžasně pokrokový zubní kartáček chrání citlivé dásně a pomáhá zabraňovat vzniku možných problémů. Obsahuje totiž profesionální časovač, který každých sekund upozorňuje, že je třeba začít.


Přečtěte si důležité informace, jak zajistit správnou zubní hygienu a zdravý úsměv. Kartáček účinně odstraňuje zubní plak a maximálně podporuje zdraví vašich dásní. Hlava kartáčku čistí každý zub zvlášť a velmi důkladně. Jak vybrat elektrický zubní kartáček ? Oral -B Brush Heads only £3. Trh je plný elektrických zubních kartáčků, avšak ne všechny plní svoji funkci čistění dobře.


Prodejci elektrických spotřebičů vám ochotně prodají vše, co vypadá jako kartáček. Přitom přiliš nerozumí rozdílům mezi jednotlivými modely. A to už je opravdu kvalitní čištění. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ORAL B , ETA, Philips Sonicare a dalších.


Elektrický zubní kartáček oral b

Elektrické zubní kartáčky pro děti skladem. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Klinické studie prokázaly, že elektrický zubní kartáček Oral-B PRO 7s hlavicí CrossAction čistí zuby lépe než běžný manuální zubní kartáček. Kartáček používá pro čištění pulzační a rotační pohyby, které jsou šetrné k vašim zubům a dásním. Jedinečná kulatá kartáčková hlava jemně pulzuje a tím narušuje zubní plak, rotační pohyby ho pak odstraní.


Zjednodušte si každodenní boj se zubním plakem. Má základní funkce, ale zároveň už má dva režimy čištění a taky si ho děti mohou polepit. To všechno zvyšuje pravděpodobnost, že ho děti budou rády používat. A díky režimu pro větší děti od let mohou u tohoto kartáčku v klidu zůstat až do let. Zapomeňte na klasické manuální kartáčky.


Elektrický zubní kartáček oral b

Inteligentní zubní kartáček. Dáváte přednost klasickým manuálním zubním kartáčkům před elektrickými zubními kartáčky? Jednička na trhu představuje výjimečný elektrický zubní kartáček , se kterým vyčistíte i těžko dostupná místa. Na výběr je veselých odstínů. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Kartáček má 3D pohyb (pulzuje, osciluje a rotuje), ukazatel stavu baterie, nabíjecí stojánek a protiskluzovou rukojeť. Můžete si vybrat ze programů čištění zubů (každodenní čištění, citlivé dásně, bělení zubů). Na jedno nabití vám vydrží.


S účinně odstraní zubní plak a povrchnové skvrny díky kulatému zakončení hlavice a 2D čisticí technologii. Součástí balení je elektrický zubní kartáček Vitality a kartáčková hlava Precision Clean, která je ideální na každodenní čištění. Je vybaven pokročilou technologií detekce polohy, která ti umožní vidět, kde jste si zuby již vyčistili a kde nikoliv. To má za následek, že nikdy nevynecháš žádné místečko a tvoje ústa budou dokonale čistá a svěží. ORAL - B elektrický zubní kartáček ️ Kvalita ️ Dobré ceny ️ Klepněte a objednávejte kvalitní výrobky z Extreme Digital!


O profesionální čištění zubů se postará propracovaná hlavice, která dokonale vyčistí nejen zuby, ale i mezizubní prostory (odstraní až o 1 více plaku než manuální klasická zubní kartáček ). Disponuje až režimy čištění zubů a vydrží vám pracovat dní na jedno nabití. Oceníte časovač, monitoring čištěním ústní dutiny a jemné bělení zubů. Kartáček pomáhá chránit vaše dásně před podrážděním a zajišťuje dokonale bělí úsměv. Hledáte levný elektrické zubní kartáčky?


Elektrický zubní kartáček oral b

UX CrossAction, který vaše přání splní. Díky nízké hmotnosti a jednoduchosti se jedná o elektrický zubní kartáček pro děti. Náročnějším zákazníkům jsme přichystali další dva modely níže.


Přidat produkt do oblíbených. Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na novou akci Není v akci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky