středa 14. prosince 2016

Skříňka hloubka 30 cm

Skříňka hloubka 30 cm

Horní skříňka nad digestoř MERLIN. Korpus z LTD je popělavě šedý, dvířka z MDF jsou v barvě bílé v lesku se stříbrnými žilkami. V naší nabídce naleznete další výběr skříněk k sestavení celé kuchyně. Koupelnová skříňka 170x30xcm. Objednáte-li si zboží dnes, bude Vám doručeno do 30.


Skříňka hloubka 30 cm

Umyvadlo není standardní součástí dodávky a je nutno jej dokoupit. Vysoká koupelnová skříňka s košem na prádlo. Obsahuje jedny dvířka, za kterými jsou čtyři poličky. Doporučujeme kombinovat se skříní bez zrcadla nebo se zrcadlem. Korpus je v barvě hruška, dvířka jsou v barvě olše.


Skříňka má rozměry 7x 4x 1cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Závěsná skříňka má dvířka s prosklením.


Spodní skříňku s plnými dvířky z lamina nabízíme v bílém provedení. Sestavte si sněhobílou koupelnu dle vašich představ a potřeb společně s dalšími prvky této moderní sektorové kolekce Galena (viz související produkty). Vršek skříňky je otevřený, jsou zde umístěny pouze příčky k uchycení pracovní desky.


Vyhledávání výrazu: zásuvková skříňka hloubka 30cm. Korpus i dvířka jsou vyrobeny z kvalitní LTD s ABS hranou bílé matné barvy. V kategorii naleznete produkt 106. Nakupte z pohodlí svého domova na eshopu. Celkový rozměr 33x ,xcm.


Možnost umístění do regálů Domino a také k umístění pod lůžko zvýšené pro skřínky. Kuchyňské skříňky - HLOUBKA - cm. Dodání Do Dnů 2Kč.


Chci levně nakoupit Více informac í. Poslední zákazník: , Široký sortiment. Nabízíme mnoho kolekcí i jednotlivých modelů do celého bytu či domu. Výběr platby dle potřeby. Jednoduchá a zároveň praktická je závěsná skříňka z kolekce Pula.


Skříňku dodáme již pevně smontovanou - tak jak ji vidíte na obrázku. Policová skříňka do koupelny s košem na prádlo. Každá koupelna potřebuje místo na kartáček, kosmetiku a další nezbytné věci pro každodenní hygienu. Ve SCONTU nabízíme široký výběr koupelnových skříněk, které si můžete snadno zavěsit třeba nad umyvadlo. Hloubka – u šatních skříní s posuvnými dveřmi je optimální hloubka – cm.


Kč a jedna vychází na tis. Kč, měli byste se zamyslet, proč je mezi ostatními nabídkami a touto jedinou tak velký cenový rozdíl, a zdali Vám stojí za to takový. Na e-shopu vyprodáno Rezervovat na prodejně.


Kategorie: Akvária Kompletně vybavené akvárium s tmavě šedým krytem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky