pondělí 12. prosince 2016

Srážení prádla v sušičce

Srážení prádla v sušičce. Sušička je skvělým pomocníkem v domácnosti. Ovšem v případě, kdy do sušičky vložíte oblečení, po pár hodinách ho vytáhnete a zjistíte, že se srazilo minimálně o tři. Tipy a rady na sušení prádla v sušičce.


Sušení prádla v sušičce může být zpočátku jedna velká neznámá. Co sušit, jak sušit, aby se prádlo nemačkalo, jaký program zvolit pro jemné prádlo a na jaký program sušit džíny, aby nebyly po vyndání ze sušičky vlhké?

Máme pro vás rady a tipy, jak sušit prádlo v sušičce , abyste benefity tohoto skvělého spotřebiče využívali naplno a zároveň se vyvarovali neho jako je srážení prádla v sušičce či zničený potisk na tričku. Jak správně sušit prádlo v sušičce. Koupili jste si novou sušičku prádla a chystáte se ji použít? Jde o velmi praktický domácí spotřebič, ovšem mát taky své mouchy. Mezi ty nejčastější rozhodně patří srážení prádla v sušičce.


Jak se mu dá předejít a co dělat v případě, že se i přesto „zadaří“? Sušičky prádla v akci – kde je najít? Pokud by tímto výrazným.


V případě sušičky s tepelným čerpadlem navíc kompresor nasává páru, kterou nasaje a následně ji ohřívá.

Využitím čerpadla, které napomáhá zvyšování přirozených vlastností vody dochází k úspoře energie. K práci sušičky jsou potřeba nižší teploty a tím se dostáváme k ochraně textilií a přesto k vysoce efektivnímu sušení vloženého prádla. Chci si v sušičce vysušit tenisky a plyšového lenochoda… V sušičce prádla není nutné sušit pouze textil.


Stačí k danému modelu sušičky dokoupit sušící koš, který se vevnitř, na rozdíl od bubnu, neotáčí. Je proto ideální místem na efektivní a šetrné vysoušení bot, případně velmi háklivých svetrů, nebo. Přitom však existuje jednoduché pravidlo.


Oděvy, které perete v pračce, můžete klidně i sušit v sušičce. Pouze je třeba zvolit vždy kratší a šetrnější program s co nejnižší. Slyšela sem, že u některých sušiček se při druhém až třetím sušení srazí.


Ahoj, jmenuji se Vlasta Puklová a ráda se s vámi podělím o své zkušenosti se sušením prádla v sušičce. Zaprvé to byl objev, že v susičce je prádlo mněkčí než. Pojďte se jim s námi podívat na kloub a opravdu zjistit, jak funguje sušička na prádlo.


V sušičce dochází ke kondenzaci vody, která pak odchází připojenou odpadní hadicí. Další možností je vlastnoruční vylévání vody, což se může hodit, pokud potřebujete sušičku umístit někam, kde není přístup k napojení odpadu nebo by to bylo příliš složité. Nevýhodou kondenzačních sušiček je vyšší spotřeba a pořizovací cena.


Co dřív bylo zakázané, to je dnes povolené nebo dokonce doporučované. I tu už totiž lze sušit v sušičce. To bylo ještě nedávno vyloučené.

Aviváž můžete v klidu používat i při sušení prádla v sušičce. Stačí se přesvědčit a mrknout do manuálu k sušičce. Takový průzkum udělala drogerie Dedra – pročetli si manuály sušiček, aby zjistili, jak to doopravdy je s aviváži a sušičkami.


Podívejte se na celý průzkum na webu Dedra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky