čtvrtek 15. prosince 2016

Hřbitovní zboží

Hřbitovní lampy, hřbitovní vázy a skříňky na náhrobky. Zdarma cedulka na plastové urny a nerezové urny. Objednávky přijímáme i telefonicky. Levné poštovné již od 76Kč.


Hřbitovní zboží

Odesíláme také na Slovensko. Nabízíme obaly na urny, pohřební urny, lampy na hrob, vázy na pomníky. Máme v nabídce plastové urny, ocelové urny. Nerezové hřbitovní vázy jsou určeny pro umístění živých i umělých květin na pomníky.


Fotoskříňky slouží pro ukládání fotografií a miniaturních váziček s květinami. Dvířka lze uzavřít speciálním klíčkem. Akční cena: nerezová urna se zlatým, stříbrným nebo černým štítkem zdarma. Naše pohřební služba nabízí kompletní sortiment náhrobního zboží , pohřebních doplňků.


Dodáváme také náhrobní desky z černého skla včetně nápisů. Zajišťujeme také přípisy na staré desky. Níže naleznete nejčastější sortiment. Na provozovnách máme k dispozici kompletní nabídku. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek.


Největší výběr hřbitovního zboží , uren, hřbitovních lamp, svíček, hřbitovních váz a dalšího sortimentu. Vítejte na stránkách našeho e-shopu, na kterém nabízíme hřbitovní doplňky v širokém sortimentu tvarů, barev a materiálů. Můžete si vybrat samostatně náhrobní mísy, vázy, lucerny urny i ucelené hřbitovní komplety, které jsou sladěné dle použitých materiálů.


Hřbitovní zboží

Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. V případě, že vrácené zboží bude neúplné, poškozené či viditelně opotřebené, budeme uplatňovat vůči kupujícímu požadavek na náhradu škody. Zboží zaslané zpět formou dobírky nebude přijato. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí. Mám zájem o nabídky přizpůsobené mým zájmům.


Vaše osobní údaje chráníme. V této sekci bych se rád věnoval fotografiím ze hřbitovní tématikou. Pokud myslíte, že máte zajímavou fotografii Vámi pořízenou, nebo jen rádi fotografujete. Neváhejte a pošlete ji na e-mailovou adresu obchodu.


Hřbitovní zboží

Můžete se o ní podělit s ostatními návštěvníky, kteří mají podobnou zálibu a. Evropského parlamentu a Rady (EU) č. Krásná nerezová sada hřbitovní lampy a vázy, určená k umístění na náhrobní desku. Upevnění této hřbitovní lampy s vázou se provádí pomocí hmoždinky, nebo pomocí. Vonné svíčky nám mohou provonět domov, plovoucí svíčky připomenou staré zvyky, dekorativní svíčky jsou krásným dárkem, hřbitovní svíčky nám připomínají naše blízké, kteří už tu s námi nejsou. Krásná velká nerezová hřbitovní váza pro umístění živých, nebo umělých květin. Určená k umístění na náhrobní desku.


Kvalitní nerezová hřbitovní lampa čtyřboká prvedení mini. Upevnění se provádí pomocí hmoždinky, nebo pomocí montážní sady pro snadné uchycení. Základní varianta hřbitovní lampy je z leštěného nerezu. Dále je možno vybrat z následujících barevných. Vkusné a odolné hřbitovní zboží.


Hřbitovní zboží

Rádi byste okrášlili váš rodinný hrob novými doplňky? Využijte našich služeb. Prodáváme hřbitovní zboží , jako jsou sošky, obrázky svatých, lampičky nebo květinové vázy. Přejete si zvěčnit vašeho zemřelého na keramickém obrázku? Zasíláme Českou Poštou nebo DPD.


Upozorňujeme že prodejny v Brně a Praze jsou po dobu nouzového stavu uzavřeny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky