pátek 16. prosince 2016

Chladící zařízení na pivo

Chlazení na pivo , pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely.


Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.

Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Pivní jeskyně je chladící zařízení na pivo , které využívá chladu země. Nabídka pronájmu chlazení na pivo u nás v kamenné prodejně v Olomouci. Doba kdy se sud s pivem zakopával do země nebo chladil ve studni je dávno pryč.


Výčepní zařízení na pivo s chlazením -až °C. Máte chuť na čepované pivo u Vás doma, na zahradě nebo na večírku?

Ohromte své přátele a pořiďte si výčepní zařízení na pivo RCBD-5L od Royal Catering, které je vybaveno univerzálním chladícím zařízením na čepování piva pomocí tlakového systému CO2. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Zařízení postavte „ na stůl”, na rovnou suchou podložku.


Nedávejte ho do uzavřeného prostoru, na slunce nebo poblíž zdroje tepla. Ventilační otvory a kondenzátor chlazení ničím nepřekrývejte, ani neumisťujte chlazení na pivo příliš blízko ke stěně. Ovládací prvky uvidíte většinou vpředu nebo vzadu na chladiči.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chladicí zařízení , na pivo.


Lindr KONTAKT výčepní zařízení. Na jeho otevření je potřeba mít otvírák. U nás si můžete stylový otvírák na pivo vybrat podle svého gusta. Precizně zhotovené otvíráky si poradí s každou lahví. Otvírák na láhve si poradí s každým korunkovým uzávěrem.


Vybrat si můžete jednoduché otvíráky nebo otvírák na pivo na zeď.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty výčepní zařízení - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. První důležitá otázka zní, zda si výčepní zařízení na pivo koupit nebo pronajmout. V jejím případě je třeba si ujasnit, zda u vás výčep najde častější využití či nikoliv.


Pokud ano, budete se muset připravit na trochu větší počáteční investici. Celé znění si prosím přečtěte zde. Nabízíme velký výběr chladicího zařízení. Najdete zde chladicí skříně s plnými dveřmi i prosklenými, vinotéky a chladicí stoly. Pracovní deska je s dřezem na spuboy na lové straně pracovní plochy, otvor na instalaci výčepní stolice ( kobry ), odkapové prolisy s rošty.


Náš eshop se specializuje na prodej výčepní a chladící techniky. Naleznete zde pivní chlazení, výčepní kohouty, stojany a zařízení , naražeče, chladící vitríny a další. Chcete si vychutnat skvěle vychlazené pivo například s přáteli u Vás na zahradě?


Pak není nic jednoduššího, než si vybrat z naší bohaté.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky