pátek 23. prosince 2016

Bosch hbg635ns1

Bosch hbg635ns1

Při běžném pečení spotřebuje cca kWh na cyklus, při horkovzdušném kWh na. Olcsó HBG 6NS Beépíthető sütők árak, akciók. Induction of Your Life. Bosch HBG635NSvélemények.


Je vybavena TFT barevným textovým displejem se symboly. Díky ovládacímu prstenci je obsluha velice příjemná a rychlá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Compare the cheapest UK prices.


D horký vzduch pro optimální výsledky na jakékoliv úrovni. AutoPilot - každé jídlo je perfektně připraveno díky přednastaveným automatickým programům. High power, for instance, brings pasta water to the boil in no time at all. Low power is just as important for your favourite dishes, so we made sure that our low power was particularly gentle for simmering.


Bosch hbg635ns1

Vnitřek s objemem litrů je velmi snadno udržovatelný díky EcoClean Direct povrchu, který je vyroben z antracitového smaltu, takže pohlcuje nečistoty. Vďaka ovládaciemu prstencu je obsluha veľmi príjemná a rýchla. Vestavná trouba BOSCH HBG635NSstále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu.


Veškeré informace o produktu. To find the right user manual, simply enter the part number of your tool (located on the nameplate). Chytré technológie sú neoddeliteľnou súčasťou nášho života.


Bosch hbg635ns1

Doprajte si ich unikátne funkcie šetriace čas i peniaze každý deň. K dispozici mate celkem ruznych programu peceni, grilovani, rozmrazovani, rychloohrevu nebo horniho i. Všetky informácie o produkte. Multifunctional : Functions.


Horno BOSCH HBG635NSInstrucciones de uso para electrodomésticos. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website.


Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Dopřejte si jejich unikátní funkce šetřící čas i peníze každý den. Az intelligens hőcsatorna–rendszer, a sütő anyagainak optimális felhasználása és az extra szigetelés az energiafogyasztásban. V balení ďalej nájdete smaltovaný plech, kombinovaný rošt a univerzálnu panvicu. Vestavná multifunkční trouba, objem l, dotykové ovládání TFT displeje, celoskleněné dveře s funkcí SoftMove, dětský zámek, bezpečnostní vypínání, energetická třída A, spotřeba el.


HBG 6BS 1) Descriere Produs 4D cu aer cald de distribuție excelentă a aerului cald la fiecare nivel al cuptorului. Díky váhové automatice stačí pouze vybrat program a zadat váhu, optimální stupeň výkonu se. Gourmet: stored recipes, so that each dish is a complete success completely automatically. V balení dále naleznete smaltovaný plech, kombinovaný rošt a univerzální pánev.


Vybrať si môžete z programov pečenia vrátane programu 4D Horúci vzduch, ktorý disponuje perfektnou distribúciou tepla pre optimálne výsledky na akejkoľvek úrovni. Hodnotenie a recenzie BOSCH. D hőlégbefúvás funkciójának köszönhetően teljesen egyenletesen oszlik el a hő, bármelyik sütési szintet is szeretnénk használni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky