pátek 30. prosince 2016

Smaltovaný hrnek výroba

Eshop přímo od výrobce se smaltovanými výrobky, smaltované hrnky plecháčky, smaltovaná cedule atd. Vyrábíme originální reklamní cedule ze smaltu na přání. Výroba smaltu vyžadovala tavící pec a kulové mlýny na mletí skloviny pro výrobu smaltu. Po vzniku Československé republiky nastal rozmach smaltovací výroby.


Hrnek má uvnitř bílý smalt, lze umývat v myčce na nádobí a je vhodný na všechny typy spotřebičů, včetně indukčního.

Smaltovaný hrnek s kačenkou, obsah hrnku je 0. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. V našem sortimentu jsou hrnky různých velikostí i barev, vyrobené z kvalitních materiálů moderními technologiemi. Plecháček Ty jsi můj šálek čaje. Dárková krabička na tento hrnek.


Cena za dekoraci se odvíjí od počtu barev loga a počtu kusů.

Nádobí je určeno k vaření, ohřevu a uchovávání jídel a nápojů. Určeno pro použití na všech druzích sporáků, přímém ohni, pro umývání v myčce na nádobí. Uveďte prosím požadovaný termín dodání. Pokud nebude možné objednané zboží do. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích.


Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Dokážeme vytvořit smaltované hrnky na zakázku. Možnost navrhnutí motivu v našem stylu podle vašich instrukcí (například motiv města nebo turistické atrakce) nebo použijeme vámi dodaný motiv či logo vašeho podniku.


Jelikož se jedná o smaltovaný hrneček, můžou se na jednotlivých kusech objevit nerovnosti, nebo lehké oděrky. V tomto případě nejedná o vadu produktu, ale o standardní výrobek. Na barevnách variantách se z technologických.


Kovový hrnek s retro designem. Povrch hrnku je záměrně opatřen nepravidelnostmi, které mu propůjčují autentický starožitný vzhled. Toto nádobí je vhodné na jakýkoli druh ohřevu včetně indukce, můžete ho dát do trouby a lze mýt v myčce nádobí.


Kč Hrnek smaltovaný s plastovým víčkem, dekor zelenina l Skladem.

Detail produktu Do obchodu. Potisk hrnku je odolný, vydrží mytí i občasnou myčku. Grafiku pro potisk hrnku sestavíte lehce pomocí šablon. Nabízíme kvalitní české smaltované nádobí, vyrobené českými firmami.


Toto smaltované nádobí se vyznačuje vysokou kvalitou a životností. Rozšiřujeme a modernizujeme sortiment smaltovaného nádobí a každý si u nás může najít svůj vyvolený smaltovaný hrnec, rendlík, pánev, pekáč, hrnek nebo například čajník. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco. Rakouská firma Riess vyrábí smaltované nádobí již více jak 1let.


Jedná se o ručně vyráběné nádobí, které je bezešvé, bez pórů, s odolným povrchem, vhodné i na indukce. Vybírejte z desítek tvarových krabiček na dané velikosti hrnků, šálků aj. VÝROBA DÁRKOVÝCH KRABIČEK.


Rádi Vám také navrhneme a vyrobíme designové dárkové krabičky v originálním provedení s Vaším potiskem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky