čtvrtek 8. prosince 2016

Komůrkový polykarbonát 10mm

Komůrkový polykarbonát tloušťky 10mm vám nařežeme a dodáme. Polykarbonát PREMIUM mm – čirá komůrková dvoustěnná deska z polykarbonátu. Deska je lehká, odolná proti nárazu, snadno se instaluje, umožňuje ohýbání za studena. Dekorativní dle průměru 10mm , 16mm, 19mm, 32mm.


Desky z komůrkového polykarbonátu (v síle 4mm - 16mm) je možné za studena ohývat do oblouku podle nosné konstrukce - poloměry ohybu naleznete v Technickém listu u jednotlivých produktů. Dutinkové polykarbonátové desky, jsou ideálním řešením pro zateplené prosklení střech a stěn. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Tento polykarbonát se dodává jako kouřový (bronzový), jednokomorový v tl.


Desky mohou být dvoustěnné (s jednou vrstvou vnitřních komůrek) až desetistěnné (devět vnitřních komůrek). Komůrkové desky Marlon ST vyrábí britská firma BRETT MARTIN LTD. Plný polykarbonát je oboustranně UV odolný, velice pružný a nárazuvzdorný materiál, vhodný do exteriéru i interiéru. Kombinuje tepelnou izolaci a vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům.


Skladem ks Výrobce: Arla Plast Záruka: let. Nabízený mm komůrkový polykarbonát je vyráběn evropskou firmou Brett Martin LTD z Velké Británie. V ČR tento materiál distribuuje firma Lanitplast, která patří mezi největší distributory polykarbonátu. Minimální sklon střechy musí být alespoň 5° kvůli odtoku dešťové vody. Dutinkový polykarbonát Nabízíme polykarbonát komůrkový (dutinkový) značky Lexan, Arla a Makrolon.


Používá se zejména na konsrukci pergol, lehkých přístřešků, stříšek, dělících interiérových příček a jako podkladový materiál v reklamě. Používá se na konstrukci lehkých přístřešků, stříšek, pergol a všude tam, kde je vyžadovaná nerozbitná náhrada minerálního skla a je zapotřebí přistínění. LanitPlast nebo anglické značky Vitavia, ale nově i skleníky z vlastní výroby. Pro výrobu našich skleníků jsme využili volných výrobních kapacit několika výrobců v okolních státech, která nám byla nabídnuta. Mezi přednosti komůrkového polykarbonátu patří zejména jeho nízká hmotnost a výborné tepelně izolační vlastnosti.


Komůrkový polykarbonát 10mm

Plný a komůrkový polykarbonát MAKROLON. Kombinuje vysokou propustnost světla, tepelnou izolaci a vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům. Jednodutinkové dosky sa vyznačujú dobrými mechanickými vlastnosťami, ale nemajú príliš dobré tepelnoizolačné vlastnosti. Tato větrací vlastnost snížení potencionálních škod a zvýšení bezpečnosti budovy. Formátování dutinkových a plných desek Makrolonu za jednotnou cenu - paušálem.


Free Shipping Available. Looking For 10mm X 10mm Dowel? New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Komůrkový polykarbonát 10mm

Kupte se komůrkový polykarbonát o síle mm pro jeho výborné tepelně izolační vlastnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Marlon FRW mm - čirá komůrková čtyřstěnná deska z polykarbonátu od renomovaného britského výrobce BRETT MARTIN Ltd.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů polykarbonát. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty polykarbonát - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Komůrkový polykarbonát 10mm

Predaj rozsiahleho sortimentu polykarbonátových dosiek, skleníkov a plexiskla za skvelé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky