středa 28. prosince 2016

Potřeby pro číšníky

Zástěra pro kuchaře nejvyšší kvality, vyrobená ze 1 bavlny pro absolutní komfort při práci kuchaře. Dostupná v různých barvách. V sekci Profesní oděvy nabízíme odívaní jak pro hotelový personál tak i pro manažery. V našem eshopu si můžete koupit oděvy pro kuchaře, číšníky a servírky, pokojské, manažery, recepční a další obory gastronomie a provozu hotelů. Jezdecké potřeby a pomůcky pro poníky, shetty a minihorse.


Hledáte stylové a zároveň pohodlné oblečení a pracovní boty pro číšníky , servírky a barmany? V e-shopu Marmiton seženete košile, zástěry, čepice, vesty a řadu dalšího. Otvírák láhví s vývrtkou pro číšníky. Lovecké potřeby Pro lovce. Je zaměřený na optiku pro lov i sport, noční vidění, oděvy pro myslivce, kynologické potřeby a doplňky ke zbraním.


S tradicí české výroby dodáváme do vašich restauraci kvalitní pomůcky pro číšniky. Každou peněženku vyrábíme s maximální pečlivosti tak aby vydžela každodenní nápor. Kvalita výrobku je odvožena podle jeho ceny. Internetový obchod s GASTRO vybavením pro hotely, restaurace a gastronomický provoz.


V našem E-shopu naleznete gastronomické vybavení různého druhu a značek. Barevná zástěra s laclem pro obsluhující personál. Snadná údržba, praní při 60°C. Dodáváme kusy v balení.


Cena je uvedena za balení. Na výběr ze barevných provedení. Potřeby pro kuřáky, Dekorace, Ložní a stolní prádlo, ručníky, Trávník a zahrada. Oděvy pro kuchaře a číšníky. Kuchařské rondony Kuchařské kalhoty Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ideální pro restaurace, hotely, kavárny, hospody a jiné gastronomické provozovny, kde obsluhují číšníci. Třetí část je pro knihy a psací potřeby , které také můžete dát do průhledné kapsy.


Kuchařská taška Dick 34-dílná prázdná je z textilního černého materiálu, který je omyvatelný. Je vhodná jak pro studenty tak pro profesionální kuchaře. Příležitostí pro vzdělání je mnoho a jako provozovatelé či majitelé restaurací byste nad svými zaměstnanci měli mít kontrolu a pro získávání nových znalostí a zkušeností jim vytvořit odpovídající podmínky. Jedině tak zajistíte konzistentní kvalitu celého týmu a spokojenost hostů. Je to jako s každou jinou.


Jsme výrobci kožené galanterie. Specializujeme se na potřeby pro číšníky , servírky, kamioňáky a pro každého, kdo pracuje s hotovostí. Kasírky peněženky pro číšníky a kapsy na kasírku vyrábíme pro Vás s letou tradicí peněženka pro číšníky , cisnicka kasirka z měkké kůže. Koženková kasírka to nic není dvakrát š. Oblečení pro číšníky -pracovní oděv pro číšníky ,servírky a barmany obsahje košili,kalhoty,zástěru a doplňky. Vinařské potřeby za skvělé ceny Vážení zákazníci, nadále doručujeme jak jste zvyklí a jak to aktuální situace umožňuje.


Prodejna ve Vsetíně je až do odvolání uzavřena, fungujeme jen jako výdejní místo pro objednávky přes e-shop. Nabízíme pro vás sortiment oděvů určený pro číšníky , servírky a barmany. Zástěry různých rozměrů a barev naleznete v sekci Gastro zástěry. Na výrobky zhotovíme výšivku či potisk dle vašeho přání, již od jednoho. Ochrana osobných údajov Na základe vášho správania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty.


V naší nabídce naleznete i čepice pro kuchaře a číšníky : barety, kšiltovky, šátky, a taky elegantní kravaty pro číšníky. A aby toho nebylo málo, v oddělení „oděvy pro gastronomii“ nabízíme i různé číšnické peněženky, kasírky a fleky pro všechny číšníky nebo servírky, každému podle gusta. Navštivte nás ve třech prodejnách v Praze, kde Vám poradíme s výběrem produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky