pátek 9. prosince 2016

Boty skialp

Travers CS jsou lehké, ohebné a zároveň pevné. Botám na skialp byste měli věnovat zvláštní pozornost, aby se pro vás vaše výšlapy i sjezdy staly pohodlnými. Boty by měly být především lehké, pohodlné při chůzi, s velkým předozadním rozsahem pohybu komínu, jednoduchým přepínáním mezi režimy chůze a sjez ale zároveň tvrdé ve sjezdu. V této sekci naleznete povedené, velmi lehké a přitom slušně tuhé boty jak pro skialp , tak pro telemark.


Typy pro správný výběr velikosti. Nejlepším způsobem, jak získat představu o vaší velikosti Mondo Point je změřit na délku vaší nohy v centimetrech.

Postavte se patou ke zdi, přeneste celou svou váhu na tu nohu a udělejte značku na papíru, který jste si předtím zasunuli pod nohou. Promýšlená, minimalistická konstrukce skeletu bot CORE PRO a PURE, PURE W je zárukou bezchybné funkce a bezproblémového používáni. Scott Scarpa Movement Roxa La Sportiva Fischer Dynafit Black Diamond Atomic Salomon Nejprodávanější. Skelety je možné v případě potřeby místně přetvarovat. Novinka Skladem Praha Vokovice (2).


Hudysport Havířov a lyze- skialp. Vás již více než 28let vybavuje tím nejlepším hardwarem, oblečením i doplňky pro co nejkomfortnější prožitek vašich dobrodružství na Vašich skialpinistických túrách v zimě nebo na trecích, ferratách či lezení v létě. Kdo si chce letos pořídit nové vybavení na skialp nalezne na našich stránkách odkaz na náš eshop.


Kdo chce učetřit, může kliknout na záložku bazar a vybírat z velkého množství použitých skialpových lyží a bot.

Základní pohodová trasa na 2-hodinky ze Špindlu zpět do Špindlu. Mísečky, po kraji červené sjezdovky anebo lanovkou. A ani do rámového vázání neupnete všechny boty.


Mnoho modelů má sice na patě a špičce výstupky, jaké znáte ze sjezdových lyžáků, ale často bývají menší a slouží pouze pro upnutí maček - nikoliv pro. Na co se ptát při volbě skialpinistické boty ? Jsou pro mě komfort a pevná fixace nohy (kvalitnější lyžování) důležitější než lehkost a pohodlí při chůzi (a tudíž nižší tuhost bot za jízdy)? Chci jedny boty na skialp a zároveň na sjezdové lyžování?


Je bota kompatibilní s vázáním? Vázání - Kompletní skialpové vybavení pro všechny co mají rádi skialpinismus. Tyto boty splňují to, co právě vy potřebujete.


Skialpové lyže, boty , vázání nebo stoupací pásy. Dobře sedí, jsou pohodlné na chůzi a dostatečně pevné pro sjezd. I skialpinismus se dělí na několik samostatných disciplín… Stoupání na odlehlé vrcholy, sjezdy odvážných žlabů, vícedenní horské túry anebo závodní skialpinismus. Lyžujte tvrdě - choďtě pohodlně. Kladete si otázku, jaké boty pro tu kterou aktivitu zvolit?


Správný výběr obuvi je velmi podstatný pro vaše pohodlí, proto se vyplatí mu věnovat dostatek času, abyste koupili boty vhodné pro daný účel a zároveň aby splnily vaše očekávání a nachodily s vámi spousty šťastných kilometrů. Kzískal ocenění za juniorské boty. Tak a teď po značkách a podrobněji.


Lyže pro skialp a skitouring jsou zásadní téma na každém veletrhu ISPO.

Crazy Idea - exkluzivní oblečení na skialp. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vybavte se na skialpovou túru s námi a vyberte si z našich špičkových značek kompletní skialpinistické vybavení – lyže, boty , vázání, tulení pásy, stoupací železa, hole, přilby, batohy. Nepodceňujte dobrou výbavu včetně vhodného oblečení, zásady bezpečného pohybu v horách ani své fyzické možnosti a psychickou.


Boty pro skialpinismus a horské sporty. Trekové a turistické boty , lezečky, expediční boty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky