úterý 13. prosince 2016

Elektrický strouhač brambor

K dispozici má válečky, se kterými můžete nastrouhat sýr, čokoládu, ořechy a jiné ingredience na přesně takovou hroubku, jakou budete potřebovat. Ariete ART 4Grati elektrický strouhač. Univerzální strouhač a kráječ vám umožní strouhat, plátkovat, krájet a dokonce i vroubkovaně krájet nejen ovoce a zeleninu, ale i další pochutiny, jako je například sýr nebo čokoláda. Užijte si dokonalé výsledky, zbaví vás zdlouhavého krájení a. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny. Srovnání cen zboží, porovnání cen v internetových obchodech, hledejte nejlepší ceny, slevy, akce, novinky.


Nemohu nikde najít výkonný elektrický strouhač brambor na bramborák. Poradí někdo nějaký nejlépe jednoúčelový strouhač ? KráječSpeciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninuMůže krájet, řezat a strouhatDodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod. Je nabíjecí a voděodolný, což umožňuje jednoduché a důsledné čiš. Elektrický strouhač na sýr Idom.


Lze použít pro tvrdé sýry, ořechy, čokolády, atd. Obsahuje škrabací disky, odnímatelné pro snadné čištění. Má ergonomickou rukojeť.


Vybírejte si Struhadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Veškeré informace o produktu. Součástí balení jsou výměnné kotouče: na plátky, hranolky, na jemno, na hrubo. Součásti lze mýt v myčce nádobí, vkládací otvor na potraviny je komfortně velký.


Sazel sazel jen zahumenku. Bazar strojů – řádková inzerce – prodejte tiskařský nebo dřevoobráběcí stroj – SAZEC BRAMBOR. K traktoru, či malotraktoru ale můžeme připojit i další pomocníky: radlice, pluhy, brány, proorávače a sazeče brambor (babosedy).


Jak vyrobit sazeč brambor za malotraktor svépomocí. Významná pomoc při loupání brambor a jiné kořenové zeleniny. STROUHAČ BRAMBOR STROUHAČ BRAMBOR. Ušetříte čas i energii a navíc jde o bezpečné loupání. Oloupe najednou až kilogram zeleniny.


Technické parametry: napájení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Strouhač Tefal FreshExpress se má směle k práci, ale i následná péče o něj vás téměř nezaměstná.


Nabízí totiž velmi jednoduchou výměnu nástavců , čištění zvládnete zcela s nadhledem a elektrický kabel uložíte do chytře vymyšleného prostoru. Můžu se zeptat, jestli jste stále spokojená? Také přemýšlím, že si ho koupím, nebo vyšší model MB756GFreshExpress. Potřeji strouhač , co zvládne jednu mrkvičku, česnek, ale i 2kg brambor na bramboráky. Na netu jsem nenašla žádnou pořádnou recenzi ani diskuzi.


Vítám vás, předmětem této aukce je velice kvalitní elektrický strouhač. Výrobcem je známá litevská firma „MIRGIRIS“ , která vyrábí základní vybavení pro domácnost, velice populární elektrické strouhače brambor a jiné zeleniny a ovoce. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Kuchyňský strouhač Salad-to-go značky WMF je skvělým způsobem, jak si připravit čerstvý a zdravý salát na cesty. S tímto kompaktním pomocníkem nakrájíte všechny druhy ovoce a zeleniny: mrkev, zelí, ale i tvrdé suroviny jako ořechy. Tento nástavec pro roboty Kenwood Chef a Major umožní nepřetržité strouhání a krájení velkého množství zeleniny a ovoce.


Ideální na saláty, sýr či brambory. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky