čtvrtek 29. prosince 2016

Esbit termoska 1l

Vnitřek potažen stříbrem pro lepší udržení tepla. Esbit is an established German brand with a long tradition. Regardless of whether a product is used in everyday life, in sports, in outdoor activities or in extreme professional situations, it is the simplicity of our innovative products that makes them so user-friendly. Auch wir verwenden Cookies - das ist nichts Schlimmes.


Sie erleichtern die Benutzung unserer Seite. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Esbit termoska Vacuum flask 1L Bestseller od Esbitu!


Vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Vnější strana termosky je pokryta speciální černou, matnou, neklouzavou barvou, která zabraňuje náhodnému upuštění při držení v rukavicích. Esbit pojme až jeden litr potravin, které udrží teplé či studené po mnoho hodin.


Nová elegantní termoska s výbornými izolačními vlastnostmi a dvěma víčky. S termoskou Esbit můžete mít obojí. Precizní zpracování z nerezové oceli i dokonalé vakuum mezi stěnami termosky zaručuje stabilní teplotu jak teplých, tak studených nápojů až na hodin. Díky širokému hrdlu ji pohodlně naplníte i vyprázdníte a velké víko můžete využít jako misku. Perfektní na teplé jídlo do práce nebo třeba ledovou zmrzlinu na koupaliště.


Veškeré informace o produktu. This is ensured by this lightweight, compact stainless steel vacuum flask which also keeps cold items cool for a long time. It has a capacity of about 1L and comes with two drinking mugs. Vychytané termosky na jídlo Máte rádi vaše oblíbené nápoje a jídlo horké za každé situace? Seznamte se s termoskami Esbit.


Udrží vaše potraviny teplé alebo studené po mimoriadne dlhú dobu. Má 1 nepriepustný uzáver, veľký otvor pre ľahké. Termoska na jedlo Esbit Majoris 1l.


Vonkajšia strana termosky Esbit je pokrytá špeciálnou čiernou, matnou protišmykovou farbou, ktorá zabraňuje náhodnému upusteniu pri držaní v rukaviciach. Väčšina z nich pozerá hodnotenia a recenzie k danému produkt ak majú s produktom dobré skúsenosti uživatelia ktorý ho vlastnia doma , tak sa produkt predáva. L Vacuum Flask black 20. TSL Flask 7ml red 18.


OUTWELL Agita Stainless Steel Flask 1. Skladem 9Kč 8Kč Popis: Vakuové termosky Esbit 1l black-red z nerez oceli včetně uzávěrů a hrnku navíc. Perfektná na teplé jedlo do práce alebo napríklad ľadovú zmrzlinu na kúpalisko. Vďaka širokému hrdlu ju pohodlne naplníte aj vyprázdnite a veľké veko môžete využiť ako misku. Je určena pro outdoorové použití a vyrobena s německou precizností. Skvěle odladěné detaily - závity, barva, ergonomie, povrchy a spoustu dalších drobností, které z Esbit dělají jednu z nejo.


V litrové vakuové termosce Esbit uchováte nápoje. Všetky informácie o produkte. Nachystej ráno čaj, večer můžeš být mile překvapen, že se ještě opaříš. Pro lepší izolaci je vakuová část termosky potažena stříbrem.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzia. Nerezová vákuová termoska Esbit L so širokým hrdlom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky