pátek 23. prosince 2016

Beko trouba

Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku. Patří do energetické třídy A. Dotykový displej s možností nastavení jasu a dětského zámku.


Beko trouba

D pečení, která umožňuje přípravu až třech různých pokrmů najednou bez promíchání vůní a chutí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Explore our innovative range of products dedicated to help you live healthier. Internetový obchod s příslušenstvím a náhradními díly pro spotřebiče Beko. Welcome to the world of Beko , a global domestic appliance brand active in more than 1countries.


Kitchen Appliances You Cannot Live Without We could all do with a helping hand from time to hand. Kitchen appliances are designed to make your life easier but which could you not imagine life without? Většinu zboží zasíláme okamžitě. Trouby Beko za akční ceny.


Horkovzdušné trouby jsou velice užitečné a lze v nich péct více pokrmů najednou. Beko a dalších značek najdete na Electro. Dále nechybí ani dostatečně velký vnitřní objem trouby, který činí litrů.


Kladem tohoto modelu je také jeho praktické ovládání. Kromě klasiky v podobě knoflíků je jeho součástí také unikátní. Perfect for your everyday cooking needs, our flexible four-burner gas hob has three different burner sizes to choose from. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Beko trouba

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech značky Beko - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Beko na jednom místě - Heureka. Nažhavená během chvilky.


Neztrácejte čas čekáním, až se trouba nahřeje na požadovanou teplotu. Má klasické dvouknoflíkové ovládání, Čtěte více. Odkazy na odborné recenze. Pečící trouby značky Beko. S tímto modelem bude pečení rozmanité díky programům.


Příprava pokrmů bude rychlá díky rychlému předehřátí. Jako jedna z mála má tato trouba dvoustupňový výsuvný rošt pro lepší manipulaci s plechy. Pro bezpečí vás i ostatních členů domácnosti. Parní pečení s nastavitelnou úrovní páry je ideální způsob, jak připravit zdravé a především chutné jídlo. Společnost Beko klade velký důraz na vztahy se svými zákazníky.


Chce pro ně zajistit perfektní servis od návrhu nového spotřebiče, přes správné a bezpečné zabalení a distribuce až po samotný prodej a dodání zboží k zákazníkovi. Nejen vestavné trouby značky Beko má doma více než 2milionů lidí. Funkce Booster sloužící pro rychlý předehřev. Díky 3D pečení můžete péct až tři různé pokrmy najednou a to bez promíchání vůní a chutí.


Beko trouba

Milovníci pizzy ocení program dělaný přímo pro přípravu pizzy, který. Ovládání je mechanické zajištěné pomocí dvou otočných voličů umístěných na boku. Lepší distribuce tepla, rychlejší a dokonalejší upečení až různých pokrmů najednou.


Celoskleněné vnitřní dveře s NANO úpravou, díky které nečistoty snad setřete vlkých. Dvířka disponují skly a SoftClose zavíráním. Nabízí programů pečení.


Vestavné trouby mají tu výhodu, že nekazí dojem z Vaší nové kuchyně, jejich zařazení do bytového designu je velmi funkční i elegantní, na trhu je vestavných spotřebičů celá řada.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky