pátek 16. prosince 2016

Pivní podtácky keramické

Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Neděláme sériovou výrobu tisíce stejných kusů, děláme malé série a děláme výrobu na zakázku. Ať se Vám tu líbí a pivo nám chutná ! Obchod s výčepními zařízeními, pivní kosmetikou a sběratelskými předměty s pivní tématikou.


Tácek pod sklenici Elephant Slon 9x The DM Collection,. Zde naleznete mé chyběnky tácků, tzn. Tento keramický podtácek je na obvodu opatřen neglazovaným pruhem, kam lze tužkou čárkovat vypitá piva.


Každý pivař tak vždy pozná, kolik toho vypil. Pivní tácky vyrábíme tiskovou technologií offset na vysoce bílou pivní lepenku o tloušťce cca a 6mm. Spektrum tvarů pivních tácků je opravdu široké – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Pokud si nevyberete z již existujících výsekových forem, je možné nechat vyrobit jakoukoliv novou.


Nekupto Korkový podtácek Pozor! Vtipné podtácky na Váš stůl. Podtácek je praktická záležitost. Nemusí však pokaždé mít podobu nevzhledného korkového kolečka. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna.


Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. Dodáváme český porcelán, hotelový porcelán a gastro porcelán. V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry, tupláky a korbely. Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr, který vám všichni ostatní pivaři budou závidět. Browse our Full Range of Get Battery and benefit from Low Prices!


Discover a Full Range of Get Battery from Leading Brands. Originální pivní tácky s filmovými a komixovými motivy, dřevěné podtácky , keramické nebo korkové podtácky na Darkduck. Takže můžou mít jiné pivní tácky např. Stylové tácky pod pivo.


Sparťani a jiný Slávisti :-)) Ideální produkt pro savtební hostiny, firemní večírky a promotion akce! Potisk UV LED ekologickou technologií na velmi kvalitní pivní karton 500g o síle 2mm. Barva: bílá s motivemMateriál: porcelánRozměr: 12cm Nejlépe ladí ke keramickému korbelu, ale skvěle sedne i jakémukoliv jinému půllitru s poctivým pivem. Ani kapka piva neskončí na stole.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme. Buďte originální za každou cenu a vykašlete se na staré papírové podtácky pod pivo, které se vám hned rozmočí a napáchnou pivem. Nyní najdete v naší Bedně pro pilaře netradiční keramické podtácky s logem Manboxeo.


Výhodou těchto podtácků je hlavně to, že je můžete používat donekonečna, jen je po použití. Ostatní - Pivni keramicke bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jídlo dobré, keramické podtácky (obecně mi přijdou dost na pytel, protože je pořád mokrý stůl, ale vypadá to hezky), prostředí příjemné, obsluha rovněž. Piva čistá, desítka pitelná, ejly dobré.


Co mne neoslovilo, byla 12° světlá, ale na začátek byla piva příjemné překvapení. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky