středa 21. prosince 2016

Vestavná vinotéka dvouzónová

To se odvíjí od toho, zda bude vestavná vinotéka skladovat pouze jeden nebo více druhů vína. Jednozónová vestavná vinotéka umožňuje nastavení jedné teploty, tudíž v ní uskladníte jen jeden druh vína. Dvouzónová vestavná vinotéka je schopná vychladit na správnou teplotu dva druhy vína, díky odděleným zónám. Dvouzónová domácí vinotéka umožňuje uložení dvou druhů vína ve dvou teplotních módech najednou.


Proto jsou vhodné pro uložení jak červeného, tak i bílého vína zároveň. Jedná se o nejpočetnější kategorii, ve které jsou zastoupeny různé modely jak volně stojících, tak i vestavěných vinoték.

Vícezónové chladničky na víno jsou vhodné jak k uskladnění - archivaci, tak k nachlazení vína na teplotu vhodnou k podávání. Díky více zónám (vinotéky jsou nejčastěji dvouzónové), lze nastavit v jedné chladničce na víno různou teplotu pro bílé, červené, popřípadě šampus. Dvouzónová , kompresorová, senzorově ovládaná, vinotéka Philco PW94DFS na lahví, v energetické třídě C. Vinotéka je opatřena UV filtrem na skle dveří, kompresorem speciálně uloženým pro snížení vibrací, topením pro vyrovnávání kolísání okolních teplot, displejem a výsuvnými policemi s bukového dřeva. Je rozdělena na zóny – pro bílé a pro červené víno. Vestavná vinotéka Guzzanti GZ 51A je určena pro lahví vína.


Teplotu je možné nastavit zvlášť od 6–12°C v horní zóně a 12–22°C ve spodní zóně. Aktuální teplota je zobrazena na digitálním displeji.

Volně stojící vinotéka je vhodná do speciálních místností či otevřených prostor. Manipulace s ní bývá obvykle snadnější. Skvělá dvouzónová vinotéka společnosti DUNAVOX s kapacitou lahví.


Kompresorové chlazení, dig. LED osvětlení, koš na stojící lahve, UV filtr, dB. Každá vestavná vinotéka obsahuje plán na vestavbu a podrobný návod. Vestavné vinotéky, jsou přímo určené k zabudování do Vaší linky, baru, stěny, atd.


Na všechny vestavné vinotéky je doprava ZDARMA. Zavolejte nám a rádi poradíme s výběrem. Aktivace osvětlení při dotyku na nerezové madlo.


Osvětlení touchLight se samo ztlumí po několika minutách. Obě chladící zóny umožňují nastavení teplot v rozsahu 5-°C pomocí elektronické regulace teploty s displejem v bílé barvě. Dvouzónová vinotéka Philco model PW24FD s možností naplnění bílého i červeného vína, celkem až lahví vín. Tónované, proti poškrábání odolné sklo dveří, bez rámu se zámkem. Ideálnym prípadom by bol vínna pivnica, avšak ten nie je dostupný pre každého.


V našej ponuke si môžete vyberať z voľne stojacich alebo vstavaných vinoték v dizajne, ktorý Vám bude vyhovovať. Vinotéka Vám zaručuje, že teplota Vaša obľúbeného vína bude vždy podľa Vašich očakávaní. Domácí vinotéky a lednice na víno.

Prodáváme pouze vinotéky TOP výrobců. Všechno zboží z výhradní distribuce a skladem! U ní je třeba si všímat rozsahu teplot, které vinotéka nabídne.


Nejnižší teploty bývají okolo stupňů, nejvyšší okolo stupňů. Inovativní je v dané ohledu dvouzónová vinotéka , která umožní vytvořit dvě zóny s různou teplotou. Proti tomu jednozónová vinotéka má stejnou teplotu v celém prostoru. Vinotéka má teplotní zóny, takže není problém uchovávat různé druhy vína, které vyžadují rozdílnou teplotu.


Tichý chod bez vibrací, LED displej. Nabízíme pouze kvalitní a osvědčené vestavné vinotéky. V nabídce máme vestavné vinotéky francouzských značek Avintage a Climadiff, které uspokojí i ty nejnáročnější.


Možnost umístění: VESTAVNÁ. Objem chladničky: 1l. JC 298GA JEDNOZÓNOVÁ VINOTÉKA HAIER. Díky velmi tichému chlazení kompresorem vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky