pondělí 26. prosince 2016

Filetovací nůž rapala

Po letech zpracovávání ryb klasickým nožem jsem se rozhodl pořídit a vyzkoušel konečně klasický filetovací nůž. Volba padla na dva výrobky konkurenčních značek a to sice Rapala a. Filetovací nože Rapala na ryby za příjemné ceny. Většinu sortimentu máme skladem. Zboží můžete vrátit do dnů. V případě potřeba vám rádi poradíme - sami jsme vášnivý rybáři.


Rapala BP 7SHSoft Grip Fillet má pohodlnou měkkou rukojeť, a díky ergonomickému tvaru se ruka neunaví ani po dlouhé práci. Velmi užitečný a kvalitní filetovací nůž značky Rapala ! Velmi kvalitní filetovací nůž značky Rapala s užitečným brouzkem na konci pochvy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Důležitá je také rukojeť, která se bezpečně drží. Při práci jsou ruce mokré a špinavé, proto je bezpečný úchop velmi důležitý. Naprostou špičkou mezi filetovacími, chcete-li rybářskými noži, jsou filetovací nože Marttiini. Užitečný nůž pro rybáře a každého kdo ryby připravuje.


Velmi oblíbený filetovací nůž s neklouzavou střenkou a měkkým úchopem nabízí nebývalý komfort při filetování. Curly birch handle with sculpted brass salmon head pommel and scalloped ferrule. Tooled leather belt sheath.


Komfortní rukojeť je uzpůsobená. Ručně broušená, pružná, štíhlá a zužující se čepel je ideální pro filetování ryb a vykošťování. Nůž Rapala soft gripp fillet délka má pohodlnou rukojeť. Právě díky tvaru rukojeti se ruka neunaví ani po dlouhé práci.


Nůž má pružnou a tenkou čepel, která vám umožní přesný řez. Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. V plastovém pozdře je zadělaný brousek. Výrazný kovový výstupek na střence chrání prst před zraněním. Střenka je vyrobena z měkkého termoplastu a proti skluzu je opatřena vroubkováním povrchu.


Rapala BPFNFSF Superflex Fillet je kvalitní filetovací nůž s pevnou rukojetí, která je odolná vůči vlhku i nárazům. Díky úzké, pevné a velmi ostré čepeli snadno naporcujete prakticky jakoukoliv rybu. Rapala BPFNF5SH- kvalitní filetovací nůž , rukojeť je z břízy, čepel ze švédské oceli zaručuje přesný řez. Pro zpracování a přípravu ryb nesmí chybět filetovací nůž. Součástí balení je i brousek, sloužící k jemnému dobroušení.


Jeho velmi ohebné ostří (flex) zajistí pohodlné vytvoření rybích filet. Modely fileťáku jsou vyráběny nejen pro využití v kuchyni, ale i např. Mora pro použití přímo v terénu, na lodi atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky