úterý 13. prosince 2016

Lednice do auta 12v

ALDO lednice KRIOS 23l s el. Praktický přenosný chladicí box s elektrickým víkem, které lze připojit do 12V DC auto zásuvky v zapalování pro chlazení potravin a nápojů. Chladící box do auta Campingaz l připojitelný do zdířky autozapalovače na 12V.


CarPoint 24l 12V (Přenosné lednice ) Hodnocení produktu: 1. Lednice do auta je vždy potřebným doplňkem na expedičních výpravách. Chladničky pracují na 12V až 230V, v nabídce je i absorbční chladící box a termoelektrický chladič nápojů.

Teplota - 18°C pod okolní teplotu (při 25°C), ideální na cesty, na dovolenou, na piknik, nebo na nákupy, od firmy Compass. Nepamatuji na jedinou reklamaci lednice Thetford. Cestovní lednička je téměř nezbytná pro auta , jachty, kamiony, kanceláře, nebo d. Když nic, tak lednice 12V asi není do soustavy zapojená a musíš hledat její vodiče končící asi v nějaké 12V svorkovnici (já mám tuhle svorkovnici v levém předním rohu pod lavicí). Inzerát byl odebran z oblíbených.


Vyrábíme téměř do všech aut. Nabíječky do auta skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. AlzaPower, Baseus, CONNECT IT a dalších.

Mít za volantem vždy správně vychlazené pivo? Autochladničky, které se pečlivě postarají o čerstvost i správnou teplotu potravin. Nová, nepoužitá, dveře L, P. Na baterii 70Ah v autě vydrží h. Pak převodník odpojí aby chránil baterii.


Rozměr viz foto - V51xŠ47xH45. Přenosné chladící boxy do auta s polystyrenovou izolací pro uchování potravin na cestách. Doporučujeme lednice termoelektrické s větrákem na 12V a 230V, který dokáže regulovat vnitřní teplotu podle vnějších podmínek až o 30°C. Můžete si do ní pohodlně uložit potraviny nebo nápoje. Budete mít tak vždycky občerstvení po ruce jak na cestách, tak i na místě.


Do osobních automobilů nebo menších prostor se hodí spíše chladící boxy a autochladničky s objemem kolem litrů. Napätie si chladnička zvolí sama, možno zapojiť do osobného auta ( 12V ),. Tato chladnička do auta ochladí vaše potraviny až o 18°C oproti okolní. Autovysavač Heyner Germany - Cyclonic Power PRO - 138W Vysavač do auta Cyclonic Power PRO špičkové kvality od německé firmy Heyner.


Výkonný vysavač do auta s motorem 1wattů a napájením 12V. Aby ste si vybrali správny menič, premýšľajte nad tým, na čo ho budete používať a aký výkon potrebujete. Ak hľadáme menič pre nákladné vozidlo, nezabudnite vybrať model s správnym napätím - zvyčajne 24V.


Auto topení a chlazení na 12V do autozásuvky.

Chytrý teplovzdušný ohřívač 200W s ventilátorem AUTO HEAD 12V -200W do autozásuvky je vhodný do auta , na kempování či do karavanu. Portál cestovatelů karavany a obytnými auty. Najdete tu diskuzní fórum, fotogalerie, články z cest i burzu. Vybírejte si Teploměry do auta podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Plátce DPH musí vždy vyplnit DIČ pro uplatnění daňového dokladu.


Dodatečná oprava není možná. OSRAM - žárovky do auta 12V. LED žárovky 12V - sada do palubní desky, modrá barva, patice B5D. Plynovou kartuší s třístupňovou regulací, 12V nebo 230V s termoelektrickou regulací. Eshop s veľkým výberom kvalitných meničov napätia.


Online poradenstvo, výhodné ceny a rýchle dodanie! Elektrická zásuvka do auta alebo na chalupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky