čtvrtek 22. prosince 2016

Digestoř recirkulace

Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Odtahové potrubí má pro vedený vzduch odpor, každý ohyb sníží účinnost digestoře. Pak je nutné použít digestoř se zbytečně velkým výkonem a tedy i spotřebou. Změřte si, do jaké vzdálenosti od varné desky chcete digestoř umístit.


Výrobce vždy uvádí, kolik centimetrů musí minimálně být mezi varnou deskou a digestoří. Překontrolujte si, jestli uvedená minimální vzdálenost není vyšší, než ta vámi naměřená. Rozmyslete si, jestli chcete nějaký speciální design. Kuchyňská digestoř Mora OP 6W zaujme už tím, že nabídne různých odtahů, pokud jde o klasické využití s napojením na komín. Stejně tak nabídne i funkci druhou, která je označená jako recirkulace a umožní její bezproblémové využití bez odtahu.


Při recirkulačním provozu digestoře je okruh bez odtahu mimo místnost. V takové situaci musíme (chtě nechtě) vybavit digestoř uhlíkovým filtrem. Výhodou je samozřejmě rychlejší a. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat digestoř.


Nastavení zpětné klapky - recirkulace , nebo odtah do komína. Vyberte si u nás svou novou digestoř do kuchyně a využijte naše služby. Zaměříme, namontujeme, zapojíme.


Digestoře Praha - eshop a kamenná prodejna. Montáž digestoří a vzduchotechniky. Podvěsná digestoř Mora OP 6BR je ukázkovým zástupcem zlaté střední cesty. Dostupná je za mimořádně příznivou cenu, zároveň spolehlivě odvede nahromaděnou páru z kuchyně pryč.


Digestoř recirkulace

Potěší i její elegantní design s přední skleněnou lištou, která ještě zvyšuje účinnost zadržování páry. Výsuvná digestoř určená pro zástavbu do kuchyňských linek od výrobců Faber, Cata a Empire. Výsuvné odsavače jsou nenápadné, vysunou se pouze, jsou-li potřeba. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů.


U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. Provoz recirkulace se používá tehdy, pokud interiér kuchyně neumožní odtah přes zeď nebo do komína. Recirkulace Čerstvý vzduch pro váš prostor.


Pro provoz recirkulace je nutný speciální uhlíkový filtr, který zachycuje hlavně pachy z vaření a musí se pravidelně měnit. Komínové digestoře bývají zpravidla umístěny mezi jednotlivými díly skříněk kuchyňské linky a pokládají se ke zdi. Komínem jsou následně nepříjemné pachy odváděny mimo kuchyni i dům. V balení naleznete také zpětnou klapku, redukci a kovový tukový filtr. Nemáte-li rekuperaci a hermeticky uzavřený dům či byt.


Pokud váš krb nemá přisávání vzduchu k ohništi ve stejném prostoru, kde je umístěná digestoř. Pokud chcete umístit digestoř do míst, kde není komín, větrací šachta či jiná možnost odtahu (nevětratelná kuchyně bez oken), případně vám napojení na odtahové potrubí neumožní dispoziční řešení kuchyně, je vhodnou volbou recirkulace. Jednou z nejoblíbenějších ingrediencí při vaření je čistý vzduch. Jeho téměř neomezený přísun vám zaručí výkonná digestoře, neboli odsavač par. Vařte, pečte, smažte či ohřívejte bez zbytečného zápachu.


Digestoř recirkulace

Komínové, vestavné a ostrůvkové digestoře využívají režim přímého odtahu vzduchu mimo objekt, podvěsné modely ho v režimu recirkulace vracejí zpět do místnosti. Ze srovnání dvou systémů vychází lépe přímý odtah vzduchu. Je efektivnější a odpadá při něm nutnost používat a měnit pachové a uhlíkové filtry. Platí to obvzláště v případech, kdy je kuchyň spojená s obývacím pokojem v jednu velkou.


Odsavač par (nazývaný také digestoř ) je jedním z nezbytných spotřebičů v kuchyni, díky odsavači si totiž můžete vychutnat uvařené jídlo bez toho, abyste museli sedět ve směsici různých vůní a pachů z vaření. Jak vybrat odsavač par?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky