čtvrtek 21. dubna 2016

Indukční ohřev šroubů

Tento typ speciální aplikace jsme vyvinuli za účelem utažení a povolení matic svorníků na dělící rovině vysokotlakých parogenerátorů, nejčastěji na jaderných elektrárnách. Indukční ohřev doporučujeme na šroubové spoje, pouzdra ložisek, nábojů, čepy. Uplatnění najde hlavně v provozech, kde je nutná rychlost použití a kde hrozí nebezpečí poškození ohřívaného okolí plamenem (např. čalounění, autolaky).


Zařízení pro indukční ohřev se používají na uvolňování zrezivělých šroubů , odstraňování samolepek, nalepených lišt, demontáž lepených skel nebo vyrovnávání menších důlků v ocelových karosériích po úderech krup. Náš e-shop nabízí indukční ohřívací přístroje firmy GYS. Umí nahradit ohřev autogenním a propanbutanovým plamenem v dílně, výrobě hlavně šroubových spojů na autech, ložiskách, nábojích atd. Bezpečný a rychlý způsob lokálního ohřevu je indukční ohřev. Sada s příslušenstvím poskytuje širokou škálu použití.


Použitelné na povolení šroubů , ložisek, ozubených kol, lepených a zkorodovaných spojů. Používá se na pájení, žíhání a tavení kovových materiálů, od malých laboratorních zařízení až po tavicí pece s obsahem stovek tun. Dílenský indukční ohřev určený pro autoservisy, údržby, dílny a výroby. EFD Induction – chytřejší využívání chytrého tepla. Příslušenství pro odporové a indukční ohřevy.


If you are human, leave this field bla. TAVÍCÍ PECE – INDUKČNÍ OHŘEV. Vyrábíme a servisujeme středofrekvenční indukční ohřevy, nejčastěji tavící pece a technologické ohřevy pro energetiku.


Mezi speciálně vyvinuté indukční ohřevy se řadí též indukční ohřev prstenců pro… Read the Post Ind. Přístroje JOSAM využívají nejmodernější technologii ohřevu. Tyto přístroje začínají v servisech nahrazovat tradiční autogen.


Menší přístroje lze využít při karosářských pracích, při povolování zarezlých šroubů , ohřevu čepů, ložisek, při rovnání tenkostěnných profilů. Princip indukčního ohřevu je jednoduchý. K ohřevu přispívají i hysterezní ztráty. I pro malé cívky jako tato je potřeba proud okolo 100A, proto je paralelně s. Ohřev nástrojů a dílů před kalením, lepením, pájením. Použití na stejné aplikace jako PB a autogenní hořáky.


VÝHODY POUŽITÍ INDUKČNÍ OHŘEV DHI-je určený pro rychlý, velmi účinný a bezpečný ohřev kovových částí. Hlavní prioritou obsluhy je omezit čas potřebný k provádění této operace. Vyvinuli jsme indukční vyhřívací systém, který výrazně přispívá ke zkrácení tohoto času, tak jako zajišťuje lepší bezpečnost obsluhy a spojovacího materiálu. Zdravím, zaujala mě zajímavá věcička do dílny. Hrnce pro indukční ohřev.


Zdravé a chutné vaření – toho docílíte použitím hrnců na indukci. Nádobí Gastrolux jimi samozřejmě disponuje a přináší vám jedinečné kousky, s nimiž nebude vaření nutné zlo, ale zábava. OTU - Ohřev trubek OKTU - Ohřev konců trubek OS - Ohřev šroubů OKT - Ohřev konců tyčí OD - Ohřev drátů ODDV - Ohřev dílů důlních výztuží TP - Tavící pec KL-R - Kovací linka - repase OAL-R - Ohřev hliníkových dílů - repase OPD - Ohřev plochých dílů PSN - Pájení soustružnických nožů OMSK - Ohřev mosazných.


Vložíme-li předmět z el. DÍLENSKÝ INDUKČNÍ OHŘEV INVERTOROVÝ INDUKČNÍ OHŘEV DHI-ZDROJ A PŘÍSLUŠENSTVÍ Popis Obj. V této kategorii naleznete nabídku zdrojů pro indukčních ohřev. Je vhodný zejména na šroubové spoje, pouzdra ložisek, nábojů apod. Naše společnost vyvíjí a vyrábí hydraulické utahovací napínáky k provádění přesného a uniformního utahování šroubů při speciálních montážních pracích.


Nabízíme široký rozsah utahováků standardního nebo zvláštního provedení s využitím při mechanických montážích zařízení pracující při velké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky