pátek 22. dubna 2016

Ochranné sklo lg g3s

Zatvorením tohto oznámenia alebo používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Kvalitné temperované sklo pre ochranu Vášho LG G3. Tvrzené sklo na LG G3s Vám zajistí lepší pocit z ovládání, dokonalou průhlednost a hlavně ochranu dotykové plochy telefonu LG G3s před poškrábáním a rozbitím. U každého ochranného skla najdete článek, jak sklo správně nalepit, aby byl výsledek co nejlepší.


Na rozdiel od fólie je sklo tvrdšie, odolnejšie a lepšie chráni Váš displej. Aplikácia tvrdeného skla nemá žiadny vplyv na odozvu pri dotyku a pri aplikácii nevznikajú. Tvrzené ochranné sklo je skvělá vychytávka pro displej vašeho telefonu LG G3s , jelikož účinně zabraňuje vzniku škrábanců a oděrek na displeji telefonu.


Sklíčko displeje telefonu je tak díky tvrzenému sklu dobře chráněno. Omezuje odlesky a otisky prstů. Velice kvalitní ochranné tvrzené sklo Blue Star 9H pro LG G3. Skloje velmi pevné a tenké, tloušťka skla je pouhých 3mm. Skla jsou vyrobena přesně na daný typ telefonu a mají.


FIXED tvrzené sklo pro Samsung Galaxy A5. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Apei Glass. Free Shipping Available.


Chcete svůj displej opravdu kvalitně a přesto levně chránit? Tak právě pro Vás je určeno tvrzené ochranné sklo pro LG D7G3s. Ochranné tvrdené sklo LG G3S. Je vyrobeno ze speciálního tvrzeného skla.


Tvrdené sklo pre LG G3s , D722. Zde se nacházíte: Heureka. For shipping to other EU countries visit this page ScreenShield Tempered Glass for LG G(D855). Vyhledávání LG D7G3s.


Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte ScreenShield Tempered Glass LG G(D855). Nalepení ochranné fólie na „ LG G3s “ Nalepení ochranné fólie na displej není snadnou záležitostí, přesto si myslím, že nalepit fólii zvládne při troše klidu každý. Stačí si udělat chvilku času a klidu a postupovat podle doporučených instrukcí. Součástí balení jsou samozřejmě čistící hadříky, pomocí. Jedná se o sklo s oleofóbní úpravou (tzn. odpuzuje látky olejovitého charakteru a mastnotu).


Vysoce kvalitní tvrzené sklo FIXED o tloušťce mm pro maximální ochranu displeje Vašeho zařízení. Jedinečné řešení jak ochránit. D ochranné tvrdené sklo je najdokonalejšou ochranou pre displej telefónu LG G8s ThinQ.


Vďaka extrémne nízkej hrúbke mm je prakticky nezistiteľný a poskytuje 1 pokrytie hlavnej plochy telefónu. Nič neznepríjemní ovládanie Vášho LG Gviac, ako prasknuté dotykové sklo na displeji, ktorý je hlavným lákadlom tohto vydareného smartfónu. Nepresné dotyky a fakt, že telefón vôbec nereaguje tak ako má sú len zdrojom zbytočných situácií, v ktorých sú vaše nervy vypäté viac než je zdravé.


Sklo je dokonale průhledné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky