středa 27. dubna 2016

Florbalka velikost

Přejete si vybrat hůl, ale nevíte, jaká by měla být správná délka? Pokud nechcete mít potíže se zády či jinou částí na těle, pak je velmi důležité mít správnou délku hole. A s tím Vám poradíme my. Shaft a čepel musí svírat ideálně 60° úhel, což ve zkratce znamená, že by vám florbalka měla být po pupík.


U délky florbalek uvádíme pouze délku shaftu. Jakou délku by měla florbalka mít? Jak správně vybrat hokejku pro pokročilé.


Zahnutí hokejky určujeme podle držení a to podle toho, která ruka je při držení níže, nejlépe to vystihuje následující obrázek. Tabulka pro volbu správné délky florbalové hokejky. Délku florbalové hokejky, která nejlépe odpovídá Vaší výšce, zjistíte podle naší pomocné tabulky. Velikost Délka vesty od ramen k pasu Šířka na prsou Rozp�. Oficiální web českého florbalu.


Tipsport Superliga, Extraliga žen, 1. Mládež, Reprezentace, Superfinále, Mistrovství světa, Champions Cup. Dalším důležitým faktorem výběru florbalky je její délka. Nesmí být příliš krátká, protože se tím zmenšuje dosah hráče, navíc je tělo hráče v nepřirozené poloze a může dojít ke zranění zad.


Ani Jaromír Jágr by s kratší hokejkou neudělal tolik parády. Věnujte proto čas tomu, jak vybrat hokejku, ať se při střelách nemusíte hrbit a omezíte počet zlomených holí. Výprodej florbalového vybavení. Vybírejte z posledních kousků florbalové výstroje.


Ve výprodeji najdete florbalové vybavení ze starších modelových řad i osvědčené prodejní hity za výhodné ceny. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek společností NECY s. Existují i hole s čepelí univerzální - rovnou, kterou lze přihnout na obě strany. Takové florbalky jsou vhodné na rekreační či jednorázové hraní. Pokud chodíte hrát častěji byli byste po menším zdokonalení dovedností nespokojeni. Cit pro míček je při florbalu velmi důležitý, proto je florbalová hůl nejdůležitější součástí tvé výstroje.


Je mi ( za chvíli 13). Hraju jen rekreačně za školu. Nebude velikost dělat velké problémy? Chci mít trochu rezervu pro růst. Jinak je vhodné vyměnit za tvrdost místo 29?


Ostatní kritéria jsou sice také zajímavá, ale až pro hráče, který chce věnovat florbalu více času. Pokud nevíte, jakou velikost si objednat, stačí se podívat na Volba velikosti bot, kde Vám poradíme s výběrem velikosti bot. Nejoblíbenější značkou mezi florbalisty je Asics. Mezi další oblíbené značky patří Salming a Unihoc.


Věříme, že v naší široké nabídce bot si vyberete. Výsledkem je vyvážená a dobře padnoucí florbalka , která nabízí solidní tvrdost mm, neklouzavou omotávku a odolnou vylepšenou čepel Firm. Vysokou oblíbenost dokládá, také velmi vysoké kladné hodnocení zákazníků.


Nejčastěji dobře hodnotí výdrž. Hraje se na hřišti o rozměrech 40×metrů ohraničeném mantinely s lehkým dutým plastovým míčkem. Při standardní herní situaci je z každého týmu na hřišti v jeden moment pět hráčů v poli a jeden brankář.


Florbal je kolektivní halový sport.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky