čtvrtek 7. dubna 2016

Konická kulma remington

Výhodou je rychlé nahřátí, takže i ve spěchu dodá účesu požadovaný tvar. This video is unavailable. Největší výhodu kónické kulmy oproti těm starým vidím ve tvaru, jak můžete vidět na obrázku ke konci se kulma zužuje, což určuje i tvar lokýnek a ty vypadají, podle mého, lépe než z klasické kulmy. Další výhodou je určitě váha kulmy. Přece jen, když s ní chvilku pracujete s rukama nahoře u hlavy určitě oceníte.


Konická kulma remington

Díky ochrannému povrchu budou vlasy vždy vypadat leskle a zdravě. Vytvorte si dokonalé vlny s kulmami najrôznejších výrobcov a prevedenie. SK_REMINGTONCi#127464;#127487; Kde kúpiť.


Profesionální kónická kulma s tourmalínovým povrchem, vykouzlí vlny, které Vám bude každý závidět. Výhoda kónické kulmy je, že u rukojeti má největší průměr 25mm a postupně. Keď potrebujete, aby váš účes držal krok s vašim životným štýlom, je kónická kulma PROluxe pre vás tá pravá. Zvolená teplota se vám zobrazí na LCD displeji, po dlouhém stisknutí tlačítka mínus ji také můžete uzamknout a zamezit tak nechtěnému přepnutí.


Konická kulma remington

Tieto skúsenosti sa odrážajú na kvalite jej produktov a priazni zákazníkov. Remington CiPearl kulma od 5Kč - Heureka. Značky Rowenta a Philips ponúkajú nielen kvalitné kulmy a kulmofény, ale aj sušiče vlasov. Profesionálna loknovacia kulma REMINGTON CiPearl vytvára kónický tvar pre krásne a vláčne prirodzené vlny. Jej zdokonalený keramický povrch Ultimate zabezpečí dokonalé výsledky - až osemkrát hladšie a päťkrát trvalejšie!


Vyskúšajte rozprávkovo živé vlny, romanticky ľahké vlnky alebo krásne tvarované, pevné vlny. Všetko je možné s našou kolekciou stylerov. Vyberte si zo širokého výberu veľkostí - čím širší valec, tým väčšie a voľnejšie vlny.


Konická kulma remington

Keramická kulma je k vlasům šetrná, rychle se nahřívá a teplota se rozloží po celé ploše, což je důležité pro hladký skluz pramenu. Samotný její povrch je vyrobený ze zdokonalené keramiky s označením Ultimate, která přináší i části pravých perel. Turmalín stejně jako titan brání elektrizování vlasů. Pro dokonalý výsledek je zde možnost nastavení teploty v rozsahu.


Perleťový design v jemné růžové barvě se Vám jistě zalíbí. Technologie OPTIHeat zajišťuje stálý přísun tepla, což umožňuje dosažení dlouho trvajícího výsledku. Tato technologie poskytuje teplo tam, kde je to nejvíce.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma kónická kulma. Mám opravdu dlouhé a tvrdé. Konická kulma Babyliss ponúka vďaka rôznym veľkostiam veľa možností na vytvorenie slávnostného aj ležérneho účesu.


Kónická kulma na vlasy má navyše šetrný turmalínový povrch a možnosť regulácie teploty. Horkovzdušná kulma , kulmofén. Neboli foukací kulma na vlasy (potkáte i název kulmo fén) je v podstatě kulatý kartáč, který je možné zapnout do elektřiny, hlavice se otáčí a zároveň vlasy vysouší. Vy tak zvládnete dva kroky v jednom.


Vlasy si nejen vysušíte, ale rovnou z nich vytvoříte krásný a nadýchaný účes. Kulma má povrch se 4× větší ochranou pro hebkost a lesk, antistatický účinek, keramika, turmalín ionizace a super hladký skluz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky