pondělí 18. dubna 2016

Krouhač zeleniny bazar

MKZ-Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost. Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno zpracovat (za pomoci standardně dodávané základní sady kotoučů) v krátké době velké množství čerstvé zeleniny. Nabízím funkční krouhač zeleniny.


Je určen především ke krájení zeleniny sýra a ovoce různých tvarů s pomocí dvou plnících otvorů. Součástí 2x disk na zeleninu a sýr.

Velký pomocník v gastro provozu. Stav lepší než na fotu. Popis: Prodá krouhač zeleniny MASTER. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

KROUHAČE ZELENINY , PRIMAGASTRO. Dům a zahrada - Krouhac zeleniny bazar. Elektro - Krouhač bazar. Díky námi nabízeným krouhačům a variabilním nástavcům pro krouhání, ale i plátkování, krájení na nudličky, plátky či kostičky a vlnky si můžete vybrat přesně potřebný tvar nakrouhaného ovoce či zeleniny.


Praktická pomůcka do každé kuchyně. Ke krájení, sekání zeleniny , bylinek a koření, k oddělování těsta na chleba. Pro práci s těstem doporučujeme lehce poprášit moukou. Nakrájené suroviny lze rovnou pomocí ploché lopatky vkládat do hrnce. Prodáme kompletní vybavení zrušené pizzerie.


Pizza pec 1komorová - Pizza pec 2komorová - Saladeta (chladící stůl na suroviny)- Profi hnětač těsta - válečka na těsto - profi krouhač zeleniny , sýra, salámů apod. Profi Grill RedFox - kontaktní grill na paniny apod. Apexa- profi myčka Alba - Le. Krouháním ovoce i zeleniny rozumíme rozmělňování na menší kousky. Multifunkční kráječ, skoro jako nový, použit par krát.


Krájí, strouhá, dělí různé druhy ovoce a zeleniny , brambory, ale i sýry, houby, vejce a další druhy potravin.

Cena je uvedena bez poštovného. Podívejte se na mé další inzeráty. Prodávám starou sečkovici (ruční krouhač kopřiv, řepné listy apod.), je v perfektním stavu připravena k použití. Jedná se o starožitný kousek z první republiky, je po babičce, ale naprosto v perfektním stavu, byla používána ještě nedávno. Pořádný krouhač zeleniny s disky zdarma Napsal: Michal Kubant Tento týden vás zdravíme již druhý den po sobě, protože od zítra startujeme s novou akcí na krouhač zeleniny od švédské značky Hällde.


Kutry Mixery Krouhače zeleniny a sýrů. Oblíbené kategorie - Potřeby na Zabijačku. Mlýnky na maso Řezačky Masa. Cukrářské a pekařské potřeby. Nože Ocílky Rukavice Zástěry - Koření.


Vakuové baličky Vakuové sáčky Sous Vide vaři. Univerzální kráječ zeleniny do kuchyní menších restaurací, jídelen, pro krájení a strouhání zeleniny. Krouhač zeleniny a sýrů MVC(extra velký plnící otvor) Krouhač zeleniny MVC s velkým plnícím otvorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky