pátek 15. dubna 2016

Elektrický krb na stěnu

Elektrické krby pro zavěšení na stěnu jsou oblíbené, protože nezaberou místo a snadno můžete přimontovat tento elektrický krb na stěnu i do menšího pokoje v bytě. Tyto elektrické krby na zeď jsou většinou orientované na šírku, což umožňuje vychutnat pohled na efekty hoření krbu. Elektrický krb na stěnu GFire Classic má již v názvu vodítko, které naznačuje, že se v případě tohoto výrobku nebude jednat o žádné extravagantní provedení.


Výrobce čelní panel osadil rovným sklem, za kterým jsou umístěna dřevěná polínka, která doplňuje skvělý efekt plamenů. Snadno se instaluje, potřebujete jen šroubovák, držáky, základní kutilské dovednosti a druhý pár rukou. Takový krb stejně snadno zase odmontujete.

Při stěhování si tak elektrický krb na zeď můžete vzít klidně s sebou. Vyberte si z naší nabídky elektrický krb pro montáž na stěnu. Volně stojící elektrický krb – Je snadno přenositelný a skladovatelný. Dá se umístit prakticky kamkoliv.


Nástěnný elektrický krb – Jak už název napovídá, nástěnný el. Díky držákům takový krb připevníte velmi jednoduše. Vestavný elektrický krb – Vestavný krb se zapustí do zdi.


Nakupte elektrický krb výhodně.

Doprava zdarma téměř na všechny elektrické kamna. Přímo od německého výrobce. Většina vyskladněna do hodin. Bio krb Kratki BRAVO je nástěnný krb nadčasového designu, který umocní atmosféru Vašeho domu, bytu či kanceláře.


Stačí zvolit vhodné místo na zdi a během chvíle si užívat nezapomenutelnou atmosféru otevřeného ohně bez obav ze špíny, kouře či nebezpečných jisker. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Závěsný velkoplošný široký elektrický krb na stěnu , velký elektrický krb má zaoblený. Levný elektrický krb určený k zavěšení na stěnu nebo částečnému zapuštění. Při zapnutí nádherně simuluje záři hořících plamenů, které osvětlí celý pokoj.


Prostřednictvím tlumiče lze bezproblémově nastavit jas plamenů. Bach - elektrický nástěnný krb Dimplex. LED elektrický krb určený k zavěšení na stěnu nebo částečnému zapuštění.


Detail produktu Do obchodu. Kč Elektrický krb LED GOLETO WOO. Royal - elektrický krb vestavný Moderní široký elektrický krb s úzkým rámem pro zavěšení na stěnu i zapuštěnou instalaci do zdi do výklenku v moderním designu - úsporný.


Tyč pro montáž je upevněna pomocí speciálních šroubů nebo hmoždinek.

K tomu, aby elektrický krb na stěnu pevně držel stěnu sádrokartonu, je nutno do instalace instalovat dřevěný nosník, kde bude provedena instalace stěnového krbu. V tomto případě jsou samotné spojovací prvky upevněny hmoždinkami na stromu o délce cm. Malý elektrický krb na zavěšení na stěnu anebo volné uložení. Vhodný do každé místnosti. Večerní posezení při věrohodné imitaci ohně.


Dopřejte sobě i svým návštěvníkům tuto jedinečnou atmosféru bez. I přes expanzi na zahraniční trhy si stále udržujeme status ryze české a rodinné společnosti. Dnes vytváříme obrat více než 5milionů ročně a kromě tuzemského trhu působíme také na území celého Slovenska.


Náš úspěch jsme postavili na vlastní výrobě hliníkových zimních zahrad a hliníkových pergol. Dimplex BACH LED- elektrický krb závěsný na stěnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky