čtvrtek 21. dubna 2016

Grilovací deska plynová bazar

Plynová grilovací deska Zanussi na podestavbě. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR. Rozměry S40cm H65cm V50cm. Máte rádi zdravou, nepříliš tučnou stravu?


Pak právě pro Vás jsme zde připravili nabídku grilovacích desek a ploten. Stejně jako u fritéz máme v nabídce typy elektrických, ale i plynových grilovacích desek a ploten. Grilovací deska plynová. U ploten i desek máme na výběr několik rozměrů, ale také povrchů.


Emailová pracovní grilovací plocha hladká. Síla grilovací desky mm. Vyjímatelná zásuvka na nečistoty. Použité, z malé restaurace, funkční a vhodné do všech typů provozů. Díky grilovacím plotnám můžeme připravit pokrmy, které nebudou přepálené, extrémně mastné a díky rychlé přípravě si ponechají spoustu cenných zdrojů, vitamínů, které by se jinou úpravou mohly vytratit.


Nabízím plynovou grilovací desku s 2x zonou ohřevu v nerezovém provedení s ocelovým tálem. Vhodný do gastro provozoven typu: restaurace, jídelny, vývařovny, bufety, závodní, podnikové a firemní stravování, fast foo pizzerie, hotely atd. Zabýváme se prodejem technologie a zařízení do provozů gastronomie a veřejného stravování s 25-tiletou tradicí, působící převážně v Ústeckém kraji, ale i po celé ČR. Celonerezové provedení, zesílená grilovací deska se zvýšeným postranním a zadním lemem , (vyrobená ze speciální teplovodné oceli), výkonný nerezový hořák 5kW s piezzo zapalováním, konstrukce grilovací desky umožňuje snadné čistění a servisní údržb. Trysky na zemní plyn, možnost přetryskování na PB, výkon kW, nádoba na přebytečný tuk.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jedenkrát použitá grilovací deska plynová hladká chromovaná FTHC-30G.


Pojistka plamene, WOK plotýnka. Vestavná plynová varná deska v černém provedení se hořáky na keramické desce bez rámečku. Varná deska plynová má WOK hořák, elektronické zapalování a bezpečnostní pojistky.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Litinová pracovní grilovací plocha hladká.


Zvednutý přední okraj desky pro zachytávání mastnoty. Nábytek - Plynova deska bazar. Kontrolka chodu a vyhřátí. Dům a zahrada - Plynova varna deska bazar.


Příslušenství ke grilům koupit o objednat u OBI. Prodám pojízdné občerstvení - platná stk. PLYNOVÁ OPÉKACÍ DESKA S CHROMOVANOU DESKOU NA OTEVŘENÉ PODESTAVBĚ EM72FGC, chromovaná, hladká, zásuvka na tuk.


Varná deska je se třemi plynovými hořáky a jedním WOK hořákem s integrovaným zapalováním. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje st.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky