pondělí 25. dubna 2016

Hnětač na těsto bazar

TMS 60-je určen pro hnětení různých druhů těsta, jako pšeničného těsta, včetně těsta na chléb ze směsi žitné a pšeničné mouky, až po těsto z hrubé mouky. Vyjímatelná nádoba a výklopná hlava umožňují snadnější vkládání ingrediencí a vyjímání hotového těsta. Specialista na všechny těsta včetně tuhých.


Nezbytné pro každé kvalitní těsto je důležité, aby se díže otáčela a těsto bylo protahováno, kvalita těsta, rychlost zpracování a finální výrobek je vždy lehce rozpoznatelný mezi kuchyňským robotem a spirálním hnětačem. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hnětač.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty hnětač - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Stroj slouží pro přípravu lehkých a těžkých těst jako pizza, pirožky, bagety, langoše, chléb a knedlíky. Kvalita těsta, rychlost zpracování a finální výrobek je vž. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky. Prodám ALBA Hořovice RE hnětač , šlehač, robot profi ve velice výborném stavu, převodová kola v naprostém pořádku, po repasi, mlýnek na maso, struhadlo, malý nerez kotlík, velký nerez kotlík, malý hák, velký hák, velká metla, velké srdce, dělaný u háků železný zámek, teď je to nezničitelné. Prodám minimálně používaný hnětač na těsto ,objem 30l.


Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Momentálně funguje, ale již ho nevyužíváme v provozu (potřebovali jsme větší), je potřeba srovnat hák. Hnětač je funkční, stav viz. Přidám ještě jeden kotel(menší oprava nutná).


Plně funkční, je k tomu i náhradní díž. Prodám hnětač na těsto na 180l, do díže se vejde kg mouky. Inzerát POUŽITÝ HNĚTAČ NA TĚSTO na inzertním serveru Bazák.


Bazoš - Inzerce, Bazar. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.

Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Tuhá pizza těsto vyžaduje dobré prohnětení na spirálových hnětačích. Ta určuje množství těsta.


Doporučuje se počítat do díže litrů množství do kg hotového pizza těsta tj. Popis: Nabizime plne funkcni hnetac na testo po prebirane restauraci v Praze. Prodáme spirálový hnětač těsta na 1kg hmoty. Ke stroji přísluší dvě díže. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar.


Všechny stroje jsou ale silné, výkonné a spolehlivé. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Pekárenské stroje - inzerce.


Pekařské plechy -nové i starší,pekař. Delička těsta s vykulovačkou. ROTAČNÍ PEC KORNFEIL ROTOMAX 12G - až roky bez úroků. ESKÁ PEC KORNFEIL ROTELA - splátky až roky bez úroků. SPE Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava ….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky