čtvrtek 28. dubna 2016

Pračka lg direct drive 7kg

Direct Drive motors: LG washing machines feature fewer moving parts creating a longer-lasting product. The direct drive motor is coupled with a 5-year warranty for ultimate purchasing peace of mind. Seznamte se s ostatními modely praček od LG Electronics CZ. Předem plněná pračka , která se může se pochlubit motorem LG Direct Drive , inteligentní diagnostikou nebo inteligentním systémem praní.


Díky LG pračkám, které se mohou pochlubit nejmodernějšími technologiemi jako je Motion Direct Drive pohon, vyperete rychle a čistě. Vyberte si, která pračka vám bude nejvíce vyhovovat.

Práčky LG s minimalistickým dizajnom sa môžu pýšiť najnovšou inovačnou technológiou. Free Shipping Available. Wyprodukowana w Polsce.


Hałas jaki generuje przy wirowaniu zależy od ustawienia na. Parná smart práčka LG F2WN5S6Sv bielom prevedení je vybavená motorom Direct Motor Drive s ročnou zárukou na motor, ktorý je pripojený priamo na bubon práčky. When you’re experiencing LG Direct Drive washing machine problems simply contact trusted appliance repair specialists. You’ll be able to book a same-day appointment online – and sit back and relax whilst qualified engineers carry out your service.


And every repair will come with a parts and labour.

Doprava zdarma Výprodej. TurboWash, pracích pohybů bubnu, inteligentní diagnostika, programů Celý popis. Discount prices, expert advice and next day delivery. Technologie Motion Direct Drive upraví v závislosti na zvoleném programu rychlost a způsob otáčení bubnu tak, aby bylo praní vůči vloženému prádlu co nejúčinnější a nejšetrnější.


As will a damaged motor coupling due to overloading. The drive belt can become loose on the pulleys, and the drive motor might be at fault. Washing machine (pages) W. The stator and rotor assemblies create a strong magnetic field that rotates the drum. If these are damaged the washing.


Všechny informace o produktu Pračka LG F70J5QN3W, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze LG F70J5QN3W. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Víme, že je jedním z nejlepších motorů praček na trhu, což je důvodem, proč na všechny naše pračky poskytujeme standardní desetiletou záruku na motor a jeho součásti. Díky použití přímého pohonu se snížila u LG praček a myček hladina hluku, vibrace, spotřeba energie až o , a také emise oxidu uhličitého.


Predám práčku plne automatickú lg F78U2QDN bielu, roky, plne funkčnú, v 1-nom stave. Volně stojící automatická pračka – bílá s chromovými dvířky a kapacitou kg prádla. Pračka je vybavena novým motorem Direct Drive s přímým pohonem, který zaručuje větší stabilitu, minimální vibrace a menší hlučnost.


LED displej informuje o zvoleném programu, teplotě praní, délce praní, rychlosti odstředění a. Technológia Motion Direct Drive upraví v závislosti od zvoleného programu rýchlosť a spôsob otáčania bubna tak, aby bolo pranie voči vloženej bielizni čo najúčinnejšie a najšetrnejšie.

Find great deals on eBay for lg direct drive. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


LG F2J6HM0W disponuje technologií Motion Direct Drive pro různých pohybů bubnu a perfektní péči o vaše oděvy. Díky svému designu unikátní technologie Motion Direct Drive od LG dokáže měnit pohyb bubnu nebo tyto pohyby kombinovat v závislosti na zvoleném pracím programu. Chytrá pračka s úzkým designem a předním plněním je vybavena tichým a spolehlivým motorem, na nějž výrobce poskytuje desetiletou záruku. Jedinečná technologie Motion Direct Drive využívá systém šesti pohybů bubnu, díky němuž je praní mimořádně šetrné k textiliím.


O úsporný provoz se stará technologie Eco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky