úterý 26. dubna 2016

Kanystr na benzín 2l

Plastové kanystry jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Velký ocelový kanystr na benzín s kapacitou až litrů. Kanystr ocelový na benzín , 20l EXTOL-PREMIUM.


Motoristé jistě ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu. Nabízíme také kanystry s možností umístění loga zákazníka přímo do formy. Pro skladování větších objemů kapalin nebo sypkých látek si vyberte z nabídky plastových sudů.

Nový dotaz prodejci: Povinné údaje jsou označeny tučným písmem. Provozovatel je oprávněn nezveřejnit příspěvky, které jsou v rozporu se zákonem nebo jinak nevhodné. Díky kompaktní stavbě se vejde skoro pod každé sedlo nebo do zavazadla.


Hrdlo je vyrobené, aby do něj přesně pasovala tankovací pistole. Kombinovaný kanystr Oregon Kombinovaný kanystr pro motorové pily ,kanadského výrobce oregon. Boční plastové úchyty na popruh či jiné uchycení kanystru.


Lze plnit čerpací pistolí. Objem litr Délka mm Šířka 1mm Výška 2mm Průměr hrdla vnitřní mm Průměr hrdla vnější. Rezervní plastový kanystr pro pohonné hmoty 5litrů a druhá nádoba o objemu 2l (například pro řetězový olej).

V nabídce kanystry různých objemů. S registráciou UN, oranžový, dvojitá nádržka na l paliva a l. V pamätiKombinovaný plastový kanister na benzín a olej. Hodnocení produktu:. Je vybaven nalévací hubicí (tzv. ohebným „krkem“), který umožňuje nalévání paliva rovnou do hrdla nádrže a není třeba použití trychtýřů či nálevek. Dostatečně kompaktní, aby se vešel pod sedlo nebo do zavazadla.


Estrémně silná stěna 5mm vyrobeno z HDPE, průměr. PLASTOVY KANYSTR 2l najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Louis FUELFRIND Cestovní kanystr 2L. Nalezeno produktů Relevance Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Vyhledávání výrazu: kanystr na benzín 2l.


Kanister na benzín 20l. Automatické vypnutí trysky zabraňuje rozlití během tankování. Plnící otvor se šroubovaným uzávěrem a držadlo pro snadnou manipulaci.


Vhodné pro stysk s potravinami. Nevíte, jestli je kanystr pro benzin s objemem litr ?

Na internetu jsem koukal a asi takový není. Napadlo mě dát to do PET, ale to jsem se dočetl, že se nemá. Je opatřena rukojetí k uchopení a nálevkou. Plastový kanystr 20l s nálevkou GEKO Popis zboží Plastová nádoba o objemu litrů.


Určeno pro palivo, oleje a vodu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Zobrazit podrobnější popis.


Cena dopravy Kč s DPH. Ihned na Mělníku - otevírací doba. Nabízím držáky na 5L , 3L , 2L kanystr a lahve objemu – 5l, možno i jiné nádoby.


Možnost umístit na kufry , motorku , čtyřkolku atd. Rozměry: láhev - výška 2x šířka 100mm držák na 2L - výška 2x šířka 1mm držák na 3L - výška 1x šířka 2mm držák. Vyrobeno z hliníku o síle 3mm a 4mm.


Kupte si kanystr na phm, trychtýř, olejnička - náš eshop ProdejOlejů. Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky