čtvrtek 28. dubna 2016

Sušák prádla na balkon venkovní závěsný

Okenní sušák na prádlo, na balkón, do lodžie i do koupelny. Držáky truhlíků, antén SAT a wifi. Závěsný sušák na balkon , délka šňůr m. Celkovou délku šňůr má metru.


Háky k zavěšení, chráněné plastovým. Sušáky na balkon , ŽEHLIČKY.

Pro umístění na různé šířky stěny balkonu je sušák vybaven pevnými a nastavitelnými rameny. Jednoduché složení sušáku umožňují sklopná ramena. Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově.


Skládací sušák – k dostání jsou venkovní i vnitřní skládací sušáky na prádlo. Jejich výhodou je snadné přenášení a prostorová nenáročnost ve složeném stavu. Otočný venkovní sušák – představuje ideální řešení na zahradu.


Pojme dostatek prádla , a když jej nepoužíváte, snadno složíte jeho ramena ke.

Stabilizace držáku na okno. Hliníkový stropní sušák na prádlo ALU je vhodný na sušení prádla do každé domácnosti i na balkon , terasu, lodžii, i verandu. Můžete ho také umístit také do koupelny s maximálním. Pořiďte si venkovní sušák a pověste prádlo ven!


Co to přistálo na balkoně? V paneláku oceníte balkónový sušák. U domu zahradní sušák na prádlo. Vyberte si podle parametrů. Je to nejrychlejší hledání venkovního sušáku.


V nabídce prověřených e-shopů najdete sušáky nejen značky Leifheit. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo? Nebo podle druhu: závěsný , vytahovací, navíjecí či elektrický.


Může být ve tvaru kolotoče. Venkovní sušák na prádlo Lefheit Linomatic 6Deluxe je vhodný hlavně pro ty z vás, kteří potřebují sušit větší množství prádla a to zejména venku na zahradě. Jedinečný nástěnný sušák prádla , který nebude nikdy překážet ani v malých koupelnách panelových domů. Už nikdy Vám prádelní šňůry nebudou překážet. Po usušení prádla se sušák jednoduše shrne a tím získáte opět místo.


V našem sortimentu naleznete také balkonové sušáky vhodné na zasklené lodžie. Na požádání Vám vyrobíme i atipický rozměr tohoto balkonového sušáku na.

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Venkovní rotační sušák na prádlo Viva Air Ultra Light, který se snadno rozkládá i skládá. Je lehký a přitom robustní, výškově nastavitelný a je určen až pro 1kg prádla.


Součástí sušáku jsou věšáčky pro zavěšení ramínek a fixační podstavec do země.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky