úterý 12. dubna 2016

Výpustný ventil na plastový sud

Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Jednoduché připevnění, které zabere jen pár sekund. Hodí se na všechny typy námi prodávaných kádí. Průměr přes závit: 1mm Vhod.


Výpustný ventil na plastový sud

Nádoby na víno a ovocné šťávy jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem. Výpustný ventil vhodný na sudy 20305l. Nespornou výhodou těchto sudů je jejich pevnost a také zelená barva, díky které sply.


Cena s DPH 5Kč Skladem Koupit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Výpustný ventil na plastový sud

Sud na užitkovou vodu má ve spodní části výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve. Parametry:Obsah: 3l Horní průměr: 7cmSpodní průměr: 58. Ve spodní části sudu je připraven prolis pro případnou montáž výpustného kohoutku. Tento plastový sud s potravinářským atestem lze použít na dešťovou vodu i kvas. Vyberte si z rôzneho praktického príslušenstva k sudom.


Lieviky, zámky, zátky, ventili , či kohútiky. Plastovy sud 220lvhodne na kvas,vodu. Sud s ventilom a vekom plastový zelený. Používa sa predovšetkým na zber a. Môžem dodať výpustný ventil za poplatok , alebo si záujemca môže otvor. Výhodou těchto sudů je jejich pevnost a také provedení v zelené barvě, díky kterému splynou s okolím.


V zimních měsících je třeba sudy uskladňovat v prostorách, kde teplota. Maximální stabilita díky konstrukci dna. Okraje uzpůsobené pro vrstvení barelů.


S klipem ve víku jako ochranou proti větru. Sud plastový ROTO l oválný. Súčasťou dodávky je veko a plastový výpustný kohútik.


Výpustný ventil na plastový sud

Podstavec pod nádrž na dažďovú vodu ROLL sa objednáva zvlášť. Obľúbené značky: Záhradkárske potreby Spuchlák - ponuka: V našom sortimente nájdete pre záhradku: hnojivo, substrát, pos. Je vhodný pro ropné látky a ředěné kyseliny. Vhodný pro ropné látky a ředěné kyseliny.


Vypúšťací ventil k fermentačnej nádobe s možnosťou nasadenia stáčača. Namiesto štandardnej matice obsahuje odkaľovaciu maticu, plniacu funkciu odkaľovača. Ak je matica nasadená tak, že otvor je na vrchnej strane a prehradenie naspodu, funkcia odkaľovania je aktívna. Ak je otvor v spodnej časti a prehradenie navrchu, ventil.


Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky