čtvrtek 14. dubna 2016

Hadřík na brýle praní

Hadřík na brýle praní

Upozornění: pro zachování optimálních vlastností. Ideální na čištění brýlí, vyroben z mikrovláken unikátní metodou pro vysokou účinnost. Na každodenní čištění se používá suchý. Zbytky vody na sklech vůbec nevadí.


Navlhčení můžete podpořit ještě pomocí „dýchnutí“ na brýle. Nezapomeneme pokrýt dobře celou plochu. Proti světlu kontrolujeme šmouhy. Hadříkem z obou stran skel pohybujeme.


Zanesli bychom do něho hrubší nečistoty. Pro odstranění většího znečištění a mastnoty je vhodné jej mírně navlhčit. Háček - na brýle Tubba - Na skladě Háček - stopper na brýle Padají Vám brýle při sportu nebo při běžném nošení ? Pro každodenní otření prachu a menších nečistot na brýlích se používá suchý, bez vlhčení.


Hadřík na brýle praní

Zakázková výroba reklamních hadříků na brýle. Pokud požadujete reklamní předmět, který absolutně vystihuje váš bran zvolte výrobu čistítek na brýle na zakázku. Na hadřík můžeme také vyrobit praktické silikonové pouzdro v pantone barvě či s vaším. Ultra jemné speciální mikrovlákno vlákno bylo vyvinuto pro čištění vysoce hladkých povrchů brýlových čoček. Lze použít na všechny typy plastových a skleněných čoček, včetně skel s antireflexní úpravou.


Dále na lyžařské a potapěčské brýle , autoskla, objektivy kamer. K čištění brýlí použijte čistý, jemný hadřík z mikrovlákna, nejvhodnější je ten, který vám spolu s vašimi novými brýlemi dodáme. Pokud utěrku budete mít neustále u sebe, tak prach a nečistoty nanesené na brýle můžete kdykoliv odstranit. I speciální hadřík však doporučujeme před každým použitím vyklepat.


Hadry a utěrky na mytí. Chcete mít čistící hadřík na brýle neustále při ruce? Pořiďte si pořádnou zásobu, která Vám dlouho vydrží. V balení najdete rovnou kusů jemných hadříků, které se postarají o to, aby byla sklíčka Vašich brýlí jako nová. Ochranné brýle pro lékaře.


Brýle s nastavitelným rámem nebo ultralehké brýle můžete vybírat u nás na 4Dent. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Vhodné na všechny druhy brýlí. Sada 4ks hadříků z ultrajemného materiálu na čištění Vašich brýlí.


Hadřík na brýle praní

Je lepší být připraven a proto by každý, kdo nosí brýle , měl být vybaven více hadříky z mikrovlákna k jejich leštění. Zkrátka rezervní se určitě. Dodavatele obrub pečlivě vybíráme na veletrzích v Paříži a Miláně.


V případě nespokojenosti můžete vrátit brýle do dnů bez udání důvodu. Dostanete zpět peníze za brýle i poštovné. Bezkonkurenční doživotní záruka i na poškození vlastní vinou. Vybrat si můžete z více módních designů.


Rozměr: 1× 1cm. To je první známka toho, že potřebujete čtecí brýle. U nás najdete brýle na čtení různých tvarů i dioptrií.


Problém dalekozrakosti, která se objevuje již kolem let věku, s nimi snadno vyřešíte. Získejte slevu 1Kč na první nákup …a mějte informace o slevách a akčních nabídkách z první ruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky