úterý 12. dubna 2016

Žehlička na vlny remington

Na rovinu: získajte hladké, žiarivé vlasy s našou kolekciou žehličiek na vlasy. Dosiahnuť úžasný efekt ako zo salónu nebolo nikdy jednoduchšie. Užite si lesklé, hebké vlasy chránené pred teplom. Vyberte si zo širokého výberu žehličiek na vlasy, ktoré uspokoja potreby rôznych typov vlasov i životných štýlov.


Žehlička na vlny remington

Narovinu: Získejte hladké, zářivé vlasy s naší radou žehliček na vlasy. Dosáhnout úžasného efektu jako ze salónu nebylo nikdy jednodušší. Užijte si lesklé, hebké vlasy chráněné před teplem. Vyberte si ze širokého výběru žehliček na vlasy pro uspokojení potřeb různých typů vlasů i životních stylů.


Tento speciálně navržený tvar vám umožní vytvářet vlny jednodušeji ,a bez větší námahy aniž byste museli o své technice pochybovat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Disponuje tiež širokým rozsahom teplôt. Tie je možné nastaviť v celkom stupňoch. A to od 1až do 2stupňov Celzia. Zaujme i rýchle nahriatie.


Vyznačuje sa štedrým rozmerom keramickej žehliacej plochy x 1mm. Nastavenie teploty je možné v rozmedzí 1– 2°C. Výrobca udáva ohrev plochy na danú teplotu už po sekundách. Tato žehlička vlasy nejen vyžehlí,ale i zároveň vysuší. A díky širokým žehlícím plotnám snadno upravíte i husté a dlouhé vlasy.


Remington skladem umíme doručit už v den objednávky! Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Z naší široké škály produktů si můžete zvolit kulmu, která se postará o dlouhotrvající styling nebo pomocníka na cesty jako např. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Naša kolekcia Pearl ponúka všetky potrebné nástroje na vytvorenie najmódnejších účesov, ktoré jednoducho musíte mať.


Luxusná žehlička na vlasy, kuželovitá kulma na prirodzené vlny a sušič vlasov v sebe spájajú vysoký výkon a silu perál v kombinácii s vylepšeným keramickým povrchom stylingových plôch. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. A kedze je to moja prva žehlicka neviem ako sa robia snou vlny ,ale dajú sa skusila som,a držia,len kto ma viac skusenosti to urobí asi rychlejšie.


Tá vytvorí prirodzenejšie vlny a rýchlejšie vlasy natočí. Práca so žehličkou na vlny je na rozdiel od klasickej jednoduchá. Na vytvorenie kučier je potrebné dodržiavať určitý postup, ktorý.


Snadno vytvoříte pohádkové vlny , ležérní vlnky či pevně tvarované lokny. Výsledek kulmování je vždy osobitý a dlouhotrvající. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky