pondělí 18. dubna 2016

Pb lahev 10 kg prodam

Malo pouzivany,udrzovany,neustale cisty a bez znamek pouzivani,a poskozeni. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pb lahev 10kg. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty pb lahev 10kg - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Jednoduchý dvouplotýnkový vařič. Dva oddělené výkonné hořáky.

Prodám redukce, s kterou můžete mít PB lahve za polovinu ceny. Redukce s těsněním se našroubuje na lahev a po dohodě si můžete tankovat LPG. Dobírka 700Kč, platba předem 620Kč, osobní převzetí 550Kč, Praha či Kolín a okolí. Lahev je včetně nové náplně 10kg propan-butanu, Ke grilu, sporáku, topidlu nebo jinému spotřebiči.


K odběru včetně večerů a víkendů v Praze - Újezdu nad Lesy. Plynová kamna kombinovaná, pb 4. W, pro vytápění místností do 150m vhodné pro 10kg pb láhev, součástí výrobku je regulátor tlaku a hadice. Málo používané v perfektním stavu.

Ideální na chalupu nebo do obytného auta. Pb láhev bomba kg - Skuteč, Chrudim - Sbazar. Inzerát Pb lahve 10kg v okrese Brno-město, cena 800Kč, od Martin Matousek 4na Sbazar. Mohu vám vykoupit vaše pb láhve kg , pouze ve větším množství, využiji.


Kamna Campingaz na propan-butanovou lahev dokážou během okamžiku proměnit každý byt, dům, chalupu či chatu na teplé a útulné hnízdečko. Jednak všechny čerpací stanice ve Štětí a okolí PB lahve nabízí, dále. Popis zboží Camping láhev PB 5kg.


PB láhve a napomáhá tak udržet plyn uvnitř PB láhve ve stabilním stavu při kolísavých okolní. Prodám dvouplotýnkový Pb vařič Pálavan včetně Kg PLNÉ bomby(plná lahev je opatřena plombou). Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční.


Při osobním odběru předvedu. Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Prodám Kg propan butanovou lahev ,prázdnou za 5Kč. Plnou za 8Kč s dokladem na náplň.


PB lahev Kg , Cena: V textu, Lokalita: Teplice. Venkovní tepelný zářič, volně stojící. Výborný pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí ve venkovním prostředí – na terase, v otevřeném altánku či pergole, nebo na předzahrádce.


V okolí Dč po dohodě možno dovézt.

Hlavní menu Bazar pro dům a zahradu Voda, topení a plyn kg tlaková propan-butanová lahev. Odvezete si sami - jsem z Prahy. Acetylen je v základní nabídce dodáván v lahvích o hmotnosti: kg ( lahev l).


R-Spekt Termo návlek na 10kg PB láhev od známého výrobce rybářského vybavení. Prodám prázdnou Propan-butan lahev , 10kg , bez poškození. Vratná PB láhev propan - butanové spotřebiče na vaření, topení, pájení, bez náplně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky