pátek 29. dubna 2016

Bosch kge39bi41

This is not an advertise and is ment to help and to show people some inside view. All manuals on ManualsCat. Bosch KGE39BIje 2litrov. Velmi spokojeni budete s chladničkou také po stránce energetické. K úspornému provozu přispívá také funkce Holiday, kterou využijete na příklad během dovolené.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Prispôsobených má päť odkladacích plôch z bezpečnostného skla, z čoho sú dve výškovo nastaviteľné, x easyAcces Shelf výsuvná plocha a variabilná priehradka FlexShelf pre skladovanie fliaš a drobných potravín. Hodí se tedy i do početnějších rodin. Pro uložení čerstvého masa, nebo ryb je tento model vybaven přihrádkou ChillerBox, která uchová čerstvost až 2× déle.


Pro ideální uložení ovoce a zeleniny slouží přihrádka CrisperBox s regulací vlhkosti. Hodnocení produktu:. SPOTREBIČE BOSCH PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu. Výkonné odsávání Nezáleží na tom, zda máte velkou otevřenou kuchyň spojenou s obývacím pokojem nebo malou uzavřenou kuchyňku.


Nabízíme optimální výkon odsavače pro kuchyně všech velikostí. BOSCH ENERG eHeprnq EEPYE1a ENERGIA ENERGIJA ENERGY ENERGIE ENERGI. CrisperBox: ovoce a zelenina zůstane déle čerstvá díky regulaci vlhkosti. Supertichý spotřebič - extrémně tichý chod. Přihrádka ChillerBox: teplota uvnitř je nižší než-li ve zbytku chladničky - uchová maso a ryby až 2x déle čerstvé.


Popis produktu Chladicí prostor. Přizpůsobených má pět odkládacích ploch z bezpečnostního skla, z čehož jsou dvě výškově nastavitelné, x easyAcces Shelf výsuvná plocha a variabilní přihrádka FlexShelf pro skladování lahví a drobných potravin. KGE39VL4A je velmi úsporná kombinovaná chladnička v nerezovém provedení, s přihrádkami VitaFresh, které udrží ovoce, zeleninu, maso, ryby i sýry déle čerstvé.


Bosch kge39bi41

Chladnička disponuje přehledným elektronickým ovládáním s displejem, jistě vás také pot. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci. Při odmítnutí použijeme cookies pouze k statistickému měření.


Réfrigérateur BOSCH KGE39BI, fiche technique détaillée, liste de prix, notes et avis utilisateurs, Electromenager Compare. Pour détacher le givre ou les couches de glace, n’utilisez jamais d’objets pointus ou présentant des arêtes vives. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Fórum k BOSCH KGE39BI41. Uživatelské dotazy a diskuze: Dobrý den, dá se otevírání dveří obrátit?


Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týk á. Sport a outdoor Hobby a zahrada MAXI Drogerie Beauty Hračky. Chcete vedieť, či je cena 7€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Ihr direkter Weg zu unseren Angeboten.


Folge uns in eine vernetzte Welt. Erfahre mehr über das IoT auf unserer globalen Webseite.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky