úterý 12. dubna 2016

Ubrusy praha

Ubrusy se používaly odjakživa. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Kvalitní ubrusy na stůl restaurace i jídelny. Víte že všechny námi dodávané ubrusy mají vodoodpudivou vlastnost?


Rozlitou černou kávu, nebo červené víno z ubrusu lehce odstraníte papírovým ubrouskem.

Vybírejte z naší široké nabídky ubrusů a prostírání na Goldea. Nabízíme široký sortiment kvalitních a cenově dostupných ubrusu PVC v rolích a metráží, koupelnových předložek, záclon a dekoračních látek, kusových koberců a potahových látek. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů. Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus. PVC ubrusy jsou požívány všude tam, kde je potřeba snadná a rychlá údržba.


V nabídce naleznete PVC ubrusy s textilním podkladem, který nejen chrání stůl, ale také prodlužuje životnost ubrusu. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem.


Na venkovní párty papírové ubrusy.

Chcete běhoun nebo kulatý ubrus? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Srovnejte nabídky různých e-shopů z Vašeho iPadu na Heureka. Je jen na Vás zvolit ten správný rozměr a vzor ubrusu.


U všech našich výrobků ručíme za kvalitu. Nabízíme ubrusy z těchto materiálů Teflon, Teflon Du Pont, bavlna polyester, 1 bavlna. Levné produkty Odebrat vše. Pro případ rozlití pití a znečištění jsou látky opatřeny teflonovou úpravou, která je snadno omyvatelná a nepohlcuje vodu.


V kategorii Hotelový textil jsou umístěny hotely nejvíce žádané produkty. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. K tomu slouží ubrusy a prostírání. Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový.


V naše nabídce najdete široký sortiment ubrusu PVC s potiskem a jednobarevných, ubrusy s textilním podkladem, průhledné ubrusy. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. Jsme největší výrobce žakárských tkanin ze 1 bavlny.


Staletá tradice a zkušenosti, spolu s nejmodernější technikou a technologií jsou základním předpokladem pro kvalitu naší produkce. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů ubrus Praha. Neváhejte a vyberte si nový ubrus přesně podle vašich představ. Nebudete se muset bát toho, že byste museli často prát.


Tyto ubrusy jsou velmi praktické. Aktuální katalog firem v kategorii ubrusy Praha 4. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Pro domácnosti a různé stravovací zařízení. Vhodné pro mateřské školky a pro školní jídelny.


Dle dohody lze vybrat a zakoupit ihned na místě, většinu vystavených zde ubrusu ustřihneme na počkání. Vítejte na stránkách společnosti GUMA s. Již let jsme Vám na Ječné ulici v Praze nabízíme široké portfolio výrobků z technické pryže, lepidel, tmelů, plastů, linolea a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky