středa 27. dubna 2016

Hadice k pračce 5m

Wpro TAF 2- hadice m 4Kč bez DPH 4Kč. Na e-shopu vyprodáno Rezervovat na prodejně. Hadice k pračkám) Hodnocení produktu:. Recenze na hadice k pračkám.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


K pračkám a myčkám nabízíme také vypouštěcí pračkové PE hadice vyrobené v Česku a určené pro vypouštění vody. Přívodní hadice ELECTROLUX Bezpečnostní přívodní hadice 1. E2WIS150Astále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. Maximální tlak by pak neměl překročit barů. Pokud chcete napouštěcí hadice propojit navzájem, můžete použít spojku napouštěcí hadice.


Je to plastový mezikus na obou stranách osazený stejným závitem. IHNED k odeslání, u Vás již 22. Zobrazit Detail produktu. Slouží k přívodu studené vody k automatickým pračkám.


Jsou vyrobeny ze speciální hadicoviny PVC a opatřeny plastovými koncovkami na napojení k pračce a vodovodnímu řadu. Napojení k pračce je opatřeno plastovým kolínkem, tak, aby se hadice nezalamovala a. Vypouštěcí hadice pro pračky a myčky s kolínkem a maximální délkou m. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hlavní město Praha, cena 100Kč, od kodytek-s na Sbazar.


Hadice k pračce 5m

Nabízíme tlakové propojovací hadičky k baterii, WC a přívodní hadice k pračce v různých délkách. Provedení výrobku: šedá barva. Kód VALMON 1Konstrukce:bílá neprůhledná PVC duše, dvouvrstvé opletení vysoce pevnostní polyesterovou přízí,PVC obal světle šedé barvy. Potřebuji prodloužit odpadní hadici k pračce na m. Stávající hadice má délku jenom m. Dobrý den, mám novou myčku ELEKTROLUX. Electrolux Bezpečnostní přívodní hadice 5m.


Vhodné pro vestavěné myčky , které podporují funkci. Nová nepoužitá tlaková hadice k pračce , délka. Napouštěcí hadice s aquastopem pro pračky a myčky délka 1cm.


Parametry: Délka metru. Teplota vody - °C. Dodáváme i další hadice s aquastopem o délce m (TAF 157) nebo s délkou m (TAF 357). Díky systému spolehlivého upevňování stačí hadici pořádně na obou koncích dotáhnout v závitech a nebudete muset ani použít žádné nářadí. Plnící hadice 5m , žlutá.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky