pátek 8. dubna 2016

Okay odvoz starého spotřebiče

Výhody dopravy s OKAY Již přes let se v OKAY. K tomu patří i kvalitní servis, který nezahrnuje pouze dopravu k vám domů, ale i profesionální montáž , odvoz starého spotřebiče , nákup na splátky nebo oblíbený dovoz zboží s vynesením do patra. Odvoz starého spotřebiče.


Spotřebič musí být čistý a odinstalovaný. V případě chladniček nebo mrazniček musí být také zbaven námrazy a vysušen. Snos spotřebiče probíhá s dopomocí zákazníka (stejně jako u výnosu do patra).

Následuje ekologická likvidace. Podle zákona o odpadech musí e-shop zdarma zajistit odvoz starého spotřebiče podle principu kus za kus. V praxi si tak klient může objednat například lednici s dovážkou až domů (obvykle za první uzamykatelné dveře). Při objednávce uvede, že si přeje i odvoz starého spotřebiče. Zvolte odvoz starého výrobku při objednání nového spotřebiče a zbytek nechte na nás.


Potřebujete se zbavit starého spotřebiče ? Na přání jej od vás odvezeme a zajistíme jeho ekologickou likvidaci. Starý spotřebič musí být připraven v době doručení zboží ihned k naložení (odpojen ze sítě, chladnička odmražena, pračka bez vody apod.). Okay Elektro má v České republice více než 1prodejen Okay e-shop se připravuje, aktuálně se soustředí na.

Jakmile ale chce konečný uživatel uplatnit své zákonné právo na odvoz starého spotřebiče , nelze této možnosti využít a tím v podstatě dochází k vytvoření nerovných podmínek. Pokud je nemáte možnost odvézt sami, můžete využít služeb některé ze společností nebo neziskových organizací, které se zpětným odběrem elektroodpadu zabývají. Anebo si můžete vybrat takového prodejce, který nabízí při koupi nového spotřebiče , třeba lednice, odvoz starého spotřebiče zdarma. Proč OKAY neposkytuje dopravu zdarma na veškeré zboží?


Naší filozofií je prodávat zboží za nejnižší možnou cenu. Pokud bychom poskytovali tuto službu na veškeré zboží zcela zdarma, ve skutečnosti bychom museli náklady spojené s dopravou promítnout do koncových cen, které by tak byly vyšší pro všechny. Pokud tak učiníte, můžeme vám zajistit odvoz starého spotřebiče , aniž by došlo k poškození vybavení vašeho bytu nebo ostatních zásilek ve vozidle doručovatele. Tato služba je zákazníkovi nabízena pouze v případě, že se jedná o odvoz stejného druhu spotřebiče jaký si zakoupil a jaký mu byl přizeven.


Přeprava na sběrný dvůr - ekologická likvidace odvoz starého nábytku. Pokud se nám nábytek nelíbí a nelze jej už z nějakého důvodu použít, jsme schopni zajistit odvoz starého nábytku na sběrný dvůr, kde vše rozdělíme na papír, kov, plasty, dřevo, objem a další. Vše necháme ekologicky zlikvidovat. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Narozdíl od odvozu nábytku je odvoz elektroodpadu, kterým jsou lednice, počítače, televizory, sporáky, mikrovlnné trouby a další elektronika či spotřebiče , je českými zákony ještě více regulován. Komplexní doručení zahrnuje vynesení spotřebiče do bytu či kanceláře, rozbalení, vizuální kontrolu a na přání zákazníka i odvoz obalu. Môžem si u vás objednať odvoz zakúpeného tovaru? V každom meste máme zmluvného dopravcu, ktorý dopravu podľa Vášho priania zrealizuje.


Objednávku dopravy s Vami spíšeme na predajni.

Cenu dopravy, ktorú dopredu poznáte, uhradíte pri prevzatí tovaru priamo dopravcovi. Prečo OKAY neposkytuje dopravu zadarmo? Doprava zdarma u EURONICS.


Proč zbytečně platit za dopravu, když nemusíte? Euronics cokoliv, co zrovna potřebujete a my vám to bez zbytečných nákladů navíc přivezeme až domů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky