čtvrtek 24. května 2018

Beko hii 64400 at navod

Beko hii 64400 at navod

Thank you for your feedback. You just added this product to your wishlist. Benefiting from induction technology, this hob helps you save energy by only heating the surface your pan touches, while its sleek design will comp.


Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Ukazatele zbytkového tepla vám po dovaření ukáží, které zóny jsou ještě horké, a tudíž byste se jich neměli dotýkat. Pojistka proti přetečení zabraňuje. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.


Indukční deska pro snadnější a rychlejší vaření. Elegantní černé provedení. Senzorové ovládání na úrovní a booster. Přehledný displej, dětský zámek proti zapnutí desky dětmi. Ochrana proti přetečení tekutiny na desku, automatické vypnutí při.


Beko hii 64400 at navod

Beko Built-in appliances. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Vestavná deska je navíc natolik inteligentní, že vám pomocí ukazatele zbytkového tepla. ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku.


Beko hii 64400 at navod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Dotykové ovládání a indikátor zbytkového tepla usnadňuje obsluhu desky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bezpečnostní systém proti přetečení vypne varnou desku, když k přetečení dojde. Funkce Booster umožňuje téměř okamžité zahřátí. Dětský zámek se postará o bezpečnost Vašich ratolestí.


Beko hii 64400 at navod

Dále pak disponuje časovačem na každou varnou zónu. Varná deska je opatřena dětskou pojistkou, která zablokuje ovládání a zajistí tak pohodu bez starostí ve vaší domácnosti. If you want to get ahead in life, you need the right tools.


Valdymas Diodai LED Display - Touchcontrol Mygtukų ir rankenėlių padėti. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky